Uite ce fac eu ca sa trec mai repede nivelele :
- Cumparati animale! Animalele iti dau foarte multa experienta in plus poti culege produsele animaliere de la ele si vei castiga de asemenea experienta ...si bani
- Planteaza foarte mult trifoi! Raportand la timpul lor de crestere ( 5 min ) poti sa pui fertilizator peste ele si iti cresc instantaneu. Poti sa le culegi si iti dau destula experienta si bani ca sa treci un nivel intreg in vreo doua ore cred. Dar asta inseamna sa stai foarte mult timp online pentru ca dupa cum am zis cresc instantaneu si trebuie sa le recoltezi imediat ce le dai cu fertilizator... oricum si asa trebuia sa stai mult ( si mai mult ) pentru ca cresc in cca 5 min.
- Castiga trofee! O sa-ti dea experienta ...primesti bani ...si o sa primesti credite. Cu astea poti cumpara animale scumpe. Cu cat sunt mai scumpe cu atat este mai bine pentru ca produsele pe care le culegi de la ele iti aduc mai multi bani si mai multa experienta. La fel e si cu florile ( ex : eu am plantat de curand o floare si pentru 2 exemplare din acelea crescute am primit 56, 000 dolari. Acum depinde de cati bani ai tu pentru ca costa vreo 20, 000 $ una daca nu ma insel s-ar putea sa fie in credite.
- Poti sa iti mai adaugi experienta furand de la vecini sau curatandu-le fermele de gandaci si buruieni. Poti sa le trimiti atentionari cu privire la starea ( proasta de obicei ) a fermelor lor, dar eu zic ca nu merita pentru ca primesti doar un punct experienta si este groaznic de putin.
- Ia-ti caine! Cand vecinii fura de la tine, primesti cativa bani si niste experienta. Acuma nu stiu cat de multa dar oricum primesti.
Nivelele le treci destul de repede daca folosesti metodele astea, dar intr-un cuvant majoritatea experientei o castigi cand cumperi ceva scump. Cred ca am sccris destul, asta e tot ce stiu Funda?
Eu is lvl 74 si stiu un truc...iti iei vreo 30 de fertilizatoare slabe si ridichi (rosii) care cresc intr -o ora, le plantezi si le pui fertilizator, te ajuta si cu bani si la nivel si tot continui asa... sper ca ti-am fost de folos chiar daca nu prea cred ca merit fundita. :d
Eu nu joc de prea mult timp, am un lvl micut(17)
Despre secrete, tile zic pe ale mele proprii:
Sa ii ajuti pe ceilanti, sa uzi sai scapi de gandaci buruieni etc.
Si sa furi(daca nu are catelus)
Stiu ca nu is mari secreteDar asta e tot ce stiu momentan.
Eu am lvl 144.
Ca sa trec lvl repede eu imi plantez numai sh numai flori sh fac si bani
de exemplu: la lvl 53 iti da... o floare, sa spunem ca ti-a dat lalea.Planteazati numai lalea si ai sa vezi ca vei trece lvl repede si vei face si bani
fundita? plss
Eu am 277 si pentru a face repede lvl mai am 3 conturi de pe care imi pun buruieni si gandaci la fiecare stagiu al plantei si am avut zile in care am facut 2 sau 3 level`uri. De exemplu intr-o zi am facut 71, 72, 73 si am inceput sa strang bonusurile de la lvl 96. Abia acum am inceput sa le pun si in 3 zile am facut 35.000 de credite Funda daca te-am ajutat cu ceva
Eu sunt in nivelul 546 si am primit 15 orhidei speciale si 7 trandafiri speciali... si 500 000 monede
anonim_4396 întreabă: