| Daria163 a întrebat:

Ce nume de catelusa va place? Dar nu ceva de genu' Azorica. FUNDA la cel mai frumos nume!

Răspuns Câştigător
| Tourniquet a răspuns:

Lissa, Katie, Bella, Clara. happy

60 răspunsuri:
| Silviix3 a răspuns:

Buna!
Cred ca nu ai fost atenta.Am spus ca 80% de pe site sunt atei.Iar stupid dau raspunsurilor pe care le consider stupide si atat.
Bye!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Eclipse, ok am inteles, a fost o eroare de-a mea cu procentajul. Dar te rog sa imi argumentezi ce ti se pare stupid ca sunt victima unor abuzuri si de ce spun numai tampenii in cearta cu Soareee/VisSs happy

| TeoPT a răspuns:

@Eclipse
Auzi, dar tu ce mama naibii cauți în voturile mele? straight face

Vot abuziv? Dacă dau 1-2 folositor pe zi, aia înseamnă la tine vot abuziv? Du-te măi și găsește-ți ceva de făcut în viață, lasă-mi voturile în pace.

| Silviix3 a răspuns:

Buna,@7h30! Nu stiu.Intreabati prietena... Ea ar trebui sa-si ia o viata pentru ca ea scotoceste in voturile tuturor si cere explicatii. Daca cu totii i-am da inteligent si folositor numa votat abuziv nu s-ar numi la ea.Si acela a fost doar un exemplu.Eu am viata, pe langa prietena ta.
Bye!

| TeoPT a răspuns:

@Eclipse
Nu mi-ai răspuns la nici o întrebare. Ce cauți în voturile mele și de ce crezi că ăla se cheamă vot abuziv? Tu ai avut grijă să spui alte prostii, dar să răspunzi la întrebări nu.

| Silviix3 a răspuns:

Buna!
"Nu stiu" era raspunsul la prima intrebare.Am eu motivele mele pentru care m-am uitat la voturile tale si nu sunt obligata sa le spun.Oricum nu stiam ca sunt private.Ti-am violat intimitatea? Si nici nu stiu cum ti-ai dat seama.A dat repede @Jelli cu barfa? Pentru ca nu scrie nicaieri ca sunt voturile date de tine.Oricum, nu am eu chef sa-ti dau tie explicatii.Vot abuziv intreab'o pe prietena ta ce inseamna. Daca nu o pupi in fund iti sare in cap cu votul abuziv. Obsedata! Altfel nu o pot numi.
Bye!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Eclipse,
Tocmai aia e, ca nu imi sta in obisnuinta sa umblu in voturile nimanui. Dar m-am trezit cu cate un stupid la fiecare raspuns intr-o perioada. Pe atunci nu o cunosteam pe Soareee/VisSs dar ea a inceput cand a vazut un raspuns de-al meu in care intrebam ceva de genul „de ce mi-ati dat stupid?"

Ce e rau ca cer acelora care au facut-o sa isi argumenteze opinia? uneori nu pricep de ce li se pare ciudat raspunsul meu. cer doar niste explicatii si atat.

Eh. Si tipa asta a inteles totul pe dos, m-a catalogat ca fiind o smiorcaita din cauza stupizilor, ca-s aici pentru aprecieri si pentru a fi cineva. Dar nu este asa.

Si a inceput valul de stupizi pe care l-am descoperit intamplator, sa vad daca ea este si am reusit. Nu unul, doi, ci cateva pagini intregi! Consecutiv, raspuns unul dupa altul, in aceeasi ora! Cred ca nici nu citea ce scriu, nu avea o opinie. Numai ca sa imi faca in ciuda, ca e plina de asta!

Si cat despre 7h30, deformezi realitatea! Ai dat copy-paste din mai multe pagini. In plus, el voteaza destul de rar, o data la cateva zile. Uita-te la ore si zile!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Eclipse, nu zicea nimeni ca voturile acordate sunt private. Dar de ce cauti sa te iei de altceva, neramanand in conflictul nostru?
Si cat despre cum a aflat el, pai i-am cerut parerea pe mess si l-am informat. Nu cautam consolari de la el.

| Silviix3 a răspuns:

@Jelli: Ok! Am inteles.Eu nu vreau sa ma cert cu tine sau sa te cataloghez.Eu pur si simplu am crezut ca @VisSs are mai multa dreptate asa ca ti-am stupid.Pe mine nu ma intereseaza ce voturi primesc asa ca nu ma astept sa-i intereseze nici pe altii de ce voturi dau.In primul rand, pentru ca e virtual deci = 0.

Stiu cum am copiat alea.Am lasat spatiu intre ele.Chestia e ca majoritatea voturilor ti le da tie.Dar numai conteaza si m-am cam plictisit de chestia asta.Incetam odata? Imi cer scuze pentru stupizi.

| Silviix3 a răspuns:

Nu m-am luat de nimeni. Daca aveam de gand sa ma iau de el scriam frumos si mare nick-name-ul lui si ii ceream lui socoteala, dar nu am facut asta fiindca eu doar ti-am dat un exemplu.

| albertoalex a răspuns:

Nala asa o cheama pe amea e yorkshire

| condemnedAntagonist a răspuns:

Pe cateaua mea o cheama sheyna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Eclipse,
pai da, si atunci de ce ai dat un exemplu? L-ai dat total gresit si ti-am si explicat de ce!
Si de unde stii ca nu i-am scos si lui ochii, ai stat tu cu nasul in mesajele mele sau in arhiva mea de pe mess? Sau in discutiile mele cu el? Da, nici mie nu imi place ca e prea subiectiv, dar treaba lui. Nu l-am pus sa ma voteze, asa a vrut si a considerat.
Da mai fata, incetam. Sigur, cedez prin abandon si iti las impresia ca ai dreptate? M-am saturat si eu, dar alta data vezi-ti de treaba ta. Si ma intorc la cearta cealalta, tot cu tine, aia cu ateismul la care m-ai inteles total gresit.

| Silviix3 a răspuns:

Buna,@Jelli! Iar nu ai fost atenta.Am spus ca ii ceream eu lui socoteala, nu ca i-ai cerut tu.Doamne... Eu mi-am cerut scuze si-am spus sa incetam si tot tu esti aia care "cedeaza"? Ma rog, nici nu ma mai intereseaza.Crezi ce vrei...
Bye!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eclipse,
...„doamneee": „Culmea lui nu ii scoti ochii ca iti da folositor/inteligent."

| Silviix3 a răspuns:

@Jelli: Eu ma refeream la: "Daca aveam de gand sa ma iau de el scriam frumos si mare nick-name-ul lui si ii ceream lui socoteala."/sau ii scoteam ochii. Am confundat socoteala cu scosu' ochilor. Ma rog. Din nou... imi cer scuze.Multumita?

| MonsterAndrew2012 a răspuns:

Cormi,Dary2000happy

| yubitzica a răspuns:

Am si eu o catelusa foarte draguta si o cheama Bella:X

| Laura_5496 a răspuns:

Dolly happy

| PinkkRosee a răspuns:

Hei,uite cateva nume :Tuky,Lily,Lola,Angel,Bamby,Lolli,Dadutza,Pufulete,fulg-de-nea,Ariel,Sofy,Royal, si numele catelusei mele, Mello. Sper ca te'am ajutat.*Bafta!

| oanabuysomeweed a răspuns:

Eu am un catel Lucky happy

| xSunandMoonx a răspuns:

Mie imi place numele Sasha dar ar fi frumos si : Tasha. Ella, Bela, Emilly etc

| d3LliAtHeutZza a răspuns:

Dupa parerea mea cel mai frumos nume este shasta

| ToXicBrUn3Tt3 a răspuns:

Maia,Cici,Corawinking

| nycoLLe a răspuns:

Mie imi place Gipsy love struck

| alexutz17 a răspuns:

Daisy, lady, abby, ella. kiss

| AniSiaIova a răspuns:

Pinky,Rocky

| anyandreea72 a răspuns:

Fifi,smoki...funda?

| ValentinaRotaru a răspuns:

Ema,Nero

| Pischotel11 a răspuns:

Chanel,maia,bella,bety,fluffe,puffe,daisy,lessy,soso,roze,pinki...astea imi plk mie.dar sper sa-ti plk si tiewinking bafta... FunditsSa!?