Pe ai mei ii cheama : - Fulgusor ( pe baiat)
Fata inca nu are un nume definitiv.
Ai putea sa incerci : Lola, Rikki, Milki, Choco, Happines, Papi, Lolo, Luca, Polly, Norisor, Vanilla.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
ROKO,Cocolino,Ricky,Titi,Cleo,Millie,Vicky,Paulie,Luca,Marco,Gogu,Paco,Tasha,Molly,Jako,Roxy,Ely,Belle,Paul,Madi,Micky,Coco,Ollie.
Pentru femela:
Monique(Monic se pronunta)
Lola
Laila
Leyla
Riri
Rosa
Rina
Lucia(Lusia se pronunta)
Cum pentru mascul:
Blue
Manu
Poncho
Domnul Mon-Mon
Lucas
Mini Mo
Nanu
Si daca ai pereche ar fi dragut sa le spui:
Minnie(femela)&Mickey(Mascul)
Bonnie(Bonni, femela)&Clyde(Claid, mascul)
taco&paco&coco
Sper ca am ajutat! Fundita? Numai bine!
Roko
Cocolino
Gogu
Gogutza
Riky
Luca
Paulie
Polly - Marele Alexander, 2 Rosella - Fufy & Basil (cu "z") si 2 nimfe - Dex & Deedee
Toty (Totytza),
Delir si Rey
Genie si Gessie
Zamo
Paco
Ricky,Sisi,Pepe,Paco,Rocka, si poti sa inventezi si tu un nume cum ar fi loli, flofi, coco, rokye etc
Taco, Paco, Toto, Roko, Coco, Bozo, Bella, Candy, Codi, Cora, Didi, Dodo, Eddy, Fifi, Ira, Jojo, Kiki, Lolo, Maco, Maya, Miki, Niko, Rico, Rita, Roxy, Ruby, Suzy, Tara, Tita, Veta, Zoe, si cam atat stiu!
Pe al meu il cheama Riky :P :D :D:P si il am de 7 ani dar si Coco e super mie astea doua imi plac mult :X... daca nu te der dai si u un click http://fripta.com/u.php?user=anutza9711
Koko,Cici,Kiki,Kikz,Lola, Rikki, Milki, Choco, Happines, Papi, Lolo, Luca, Polly, Norisor, Vanilla,Roko, Riki, etc Sper ca ti-am fost de MARE ajutor :*
Pe ai mei ii cheama Teresa si Alonso, pune-i si tu nume din astea mai de elita
Pe ai mei ii cheama Molly[fata] si Polly[baiat]. Poti incerca Pusi,Cocolina, Coco, Mike. Sper ca ti-am fost de ajutor...Sunt o multime de nume
Eu am 2 fete si un baiat : pe baiat- coco
pe una dintre fete o cheama- cocuta
iar pe cealalta fata kiky
Ar mai fi si alte nume in afara de alea : lola, riky, milki, happines, papi, polly, norisor, vanilla.
Rasa mea favorita de papagal este cokatiel cautal pe google la imagini si vei vedea ce buline roshi are in falci este adorabil! fundita plzz
Pai...coco,cici,roki,riki,miki,ciki,etc.sunt destul de multe.pe al meu il cheama coco.e perus.
Uite iula, intra pe urmatorul site si acolo vei gasi multe nume.http://www.birdbytes.com/names.html
Ancutza12 întreabă: