Pisicutza BELLA si catelu CODITAtiam dat numele pisicii mele si catelului meu
Cainele meu e Rex iar matzu e Veta. Desi avem un prieten care are un caine pe nume... Bondocila La pisici... ( toate matzele din cartier au nume asa ca poti sa ti dau multe variante) : Dakota, Lucky, Lucifer, Cenusa, Pisi, Smogy, Tom, Tomitza, Tomotella, King, Pantera...
La catel imi place numele Hektor, (il stiu de la o prietena). La pisoi imi place Bruni (pisoiul iubitului meu).
Pisica fata=rosita, pisica baiat=pufulet, cainele fata=jessy, cainele baiat=bobbica.
Ce nume iti e drag tie sau ce-ti vine pe gura cand le vezi pe ei, la noi puiul a ales numele, pentru mioritic care e alb i-a dat blaky, pentru corcitura dupa ursuletul lui cu acre doarme jini, pentru pisica neagra printesa si pentru cea gri tigroi, acum asteptam pentru broasca testoasa ce nume va da.
Daca e catel. si e mare, nu de buzunar. incearca Archiebald ( il poti striga Archie :X ).
Sau Gonzzo, cum il chema pe al meu. La pisici nu ma bag, mitzi, mishoo si alte apelative " mieunoase "
Cel mai bun nume de caie care exista si care va exista este terry terica la pisica asi