| Șttefania a întrebat:

Ce nume sa ii pun unei pisicute de 3-4 luni?
Este alba, cu coada neagra si inca o pata neagra langa coada.Are niste "bratari" negre, una la piciorul drept din fata si unul la puciorul stang din spate.
Eu ma gandeam la numele Diva sau Lady... Voi ce parere aveti? Ce nume sa ii pun[zice-ti voi nume]? Voi ce ati alege dintre Diva si Lady?

12 răspunsuri:
| Elenutza_8844 a răspuns:

Eu iti propun sa o numesti Diva suna mai frumos si i s-ar potrivi din descrierea ta.

| Isabelamaria21 a răspuns:

Eu as alege Lady este dragut si i se potriveste sau mai sunt si alte nume alma, fifi dar lady i se potriveste!

| Anda1197 a răspuns:

Peticel - peticica:Xhappy

| Beibii a răspuns:

Eu i-as pune numele Papucel love struck chiar daca este o 'ea' laughing
love struck

| hamham_1461 a răspuns:

Pai eu nu prea stiu ii poti spune chiar spoiled chiar daca sun ciudat sau chiar Bracelet sau Beads, este nume de pisica.si ar fi sa aleg lady ca nu prea suna bine la pisicute numele Diva! sau poti sa ii mai dai numele Tufted sa stii ca sunt nume de pisici nnu de motani ai incredere in ce iti spun! pentru ca din cate stiu eu asta sunt cele mai frumoase nume pentru. pisici! asta este poate imi dai fundita! astept pa pup!

| Frau a răspuns:

Trambitel, intre diva si lady niciuna:)
Inspira-te de aici!
http://www.pufulici.ro/nume-de-pisici/index.php?s=nume&p=4

| eliza_7547 a răspuns:

Diva este un nume frumos dar daca vrei o poti numi Ladybug adica buburuza, deoarece este patata ca una... funda?:*

| DeeaLove08 a răspuns:

Pufy;
lady.

mira
| mira a răspuns:

Lady.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As alege Lady dar nu mi se pare nici un nume frumos Diva, Lady...ciudat,eu zic, CLASIC, Kitty, sau Puffy, pentru baiat Tommy.

| Britney13 a răspuns:

Snooky deoarece din descrierea ta reiese ca va fi foarte jucausa:X

| Vanilliaaa a răspuns:

Am si eu o pisicuta.Se numeste Sasha. Dintre Diva si Lady as alege Lady deoarece inspira gingasie, frumusete, delicatete.