| Alexa_3198 a întrebat:

Ce părere aveți despre numele de "Cezar" pentru un câine(Huscky)? Vottongue

17 răspunsuri:
| ioana100 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic,depinde cum se citeste,daca se citeste cum se scrie eu nu l-as pune,daca se citeste pe italiana(sezar) ar fi un nume foarte special pentru un caine, parerea mea, fiecare are pareri diferite...

| mgtow a răspuns:

Cam ciudat i-ar veni acel nume.

| qtheodora a răspuns:

Este un nume foarte frumos si un nume potrivit pentru o rasa asa frumoasa. Cezar=nume latin, ce inseamna seful
numai bine.

| chocolatedream a răspuns:

Sincer zis mie nu-mi place pentru un husky! Numele asta iar fi potrivit unui westie deoarece totti ii cunosc ca cezar.NU cred ca ar suna bine!

Nume de caini cu litera A:

Azor, Ari, Aron, Abot, Aber, Abineri, Abrahalm, Adam, Adason, Amiral, Adolphi, Aelsop, Aladin, Alberto, Animal, Alexander, Alexis, Alfonso, Alfred, Alonso, Alpha, Alvin, Ambassador, Amie, Amigo, Amos, Andre, Andrew, Andy, Anthony, Anton, Apollo, Archer, Archibald, Aristocrat,Aristotel, Austin, Arlington, Armand, Armstrong, Arnold, Arthur, Aslan, Atlantis, Atlas, Augustus.

Nume de caini cu litera B:

Bubico, Bobbi, Buny, Baner, Baker, Baron, Bary, Barty, Bartho, Barton, Bashful, Basil, Baxter, Beachboy, Beacons, Beamer, Bennington, Beano, Bear, Beast, Barney, Beau, Beauregard, Becker, Bethoven, Beggar, Billy, Bellboy, Ben, Bengal, Benjamin, Benji, Benet, Benny, Benson, Bentley, Berkeley, BertBertie, Bigfot, Bilbo, Bing, Bingo, Bishop, Blacky, Blair, Blake, Blaze, Blue, Bobby, Bobtails, Bogar, Bogie, Bojangles, Bondy

Nume de caini cu litera C:

Cicero, Cairo, Caloway, Capone, Capricorn, Carlisle, Carlos, Carlton, Carmi, Carnegie, Carter, Cartwright, Clinton, Casanova, Casey, Cash, Casper, Caspian, Cassidy, Chunk, Cecil, Cedar, Champ, Chandler, Chaos,Calvin, Chaplin, Charles, Chef, Chester, Chestnut, Chewbacca, Chief, Chip, Christian, Christoff, Christopher, Churchil, Clapton, Clarence, Claude, Clive, Clyde, Col, Cody, Cole, Colin, Collins, Colonel, Colt, Columbo, Columbus, Comet, Conan, Connor, Conad, Costay

Nume de caini cu litera D:

Dora, Dinos, Dingo, Davinci, Dolly, Daile, Dali, Dander, Dandy, Daniel, Danny, Danny Boy, Dante, Dave, Davey, Dean, Deano, Denis, Deputy, Derby, Derek, Deuce, Devil, Dexter, Diablo, Dicken, Dickens, Dickie, Digger, Dingo,Dino, Doc, Dodger, Domino, Don, Donald, Donalson,Donny, Doogie, Doolittle, Dory, Doyle, Dozer, Draco, Dragon, Droopy, Dude, Darky

Nume de caini cu litera E:

Eliot, Enzo, Edgars, Edge, Edmund, Edward, Ego, Einstein, Elf, Eli, Elias, Eliot, Elmer, Elmo, Elroy, Elvis, Emerson, Emperor, Enzo, Ernie, Eskimo, Everet

Nume de caini cu litera F:

Falco, Fiona, Fangi, Faty, Fatso, Felix, Ferdinand, Fido, Figaro, Flyn, Fonz, Fonzie, Ford, Fordy, Forest, Franco, Frank, Frank, Franky, Frazier, Fred, Freud, Fridai, Fritz, Frog, Frogy

Nume de caini cu litera G:

Grivei, Garpy, Giany, Gaspar, Genie, Grace, Garfi, Gogy, Gupy, Gafer, Galileo, Gambler, Garfunkel, Gator, Gatsby, Gavin, Gaylord, Gecko, Geezer, General, George, Geronimo, Ghost, Gideon, Giligan, Gin, Gizmo, Gobble, Goblin, Goliath, Gyddy, Golum, Gomer, Goober, Gooch, Goofy, Google, Gopher, Gordo, Gordon, Gorilla, Gorky, Governor, Greystoke, Grits, Grizzle, Grizzly, Groom, Groucho, Grover, Grumpy, Guido, Guliver, Gun, Guri, Gusy, Gussie, Gorido

Nume de caini cu litera H:

Hapy, Haser, Harpi, Handsome, Hansel, Hardy, Harold, Harpo, Harrison, Harry, Harvey, Hawk, Hawkeye, Heathclif, Hedgehog, Hercules, Hippo, Herman, Hermes, Hermit, Hero, Hershey, Hickory, Hindu, Hoagie, Hobbit, Hobo, Hommer, Honky-tonk, Hooch, Hoodlum, Hook, Hooligan, Hoover, Horace, Horatio, HotDog, Houdini, Howard, Howie, Howler, Huck, Hudson, Hugo, Hulk, Humphrey, Hunky, Hunter, Hurricane.

Nume de caini cu litera J:

Jadie, Jely, Jeani, Jack, Joys, Jade, Jack, Jackson, Jager, Jupiter, Jaguar, Jake, James, Jamie, Jamieson, Jasper, Jed, Jedi, Jeeves, Jekyll, Jerky, Jerry, Jersey, Jesse, Jet, Jethro

Răspuns utilizator avertizat
| darkrider a răspuns:

Mi se pare foarte bun.

| VivianKorea a răspuns:

Ii naspa numele cezar si ii matur, alege un nume mai dragut si haios

| GoguStrigoi a răspuns:

E...urat,incearca numele "Lotus"

| d3mian a răspuns:

Ce conteaza numele? E foarte calumea numele. Poti sa-i pui ce nume vrei tu la un pet.

| BlEetT a răspuns:

Ce coincidenta
asa il cheama si pe al meulaughing
mie imi place foarte mult numele asta:X:X
funda?"X"X"X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Mi se pare foarte potrivit numele, poate este o coincidenta, dar am intalnit saptamana trecuta un caine huscky cu acest nume superb. Numeste-l asa cu incredere, bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cam potrivit pentru un maidanez. cred ca pentru un husky trebuie ceva mai elegant, mai elevet. eu votez impotriva

| Sp3ciaL0pS a răspuns:

Mai fato cum sa pui numele asta unui caine tie tise pare nume de caine? Glumesti cumva, ti-ar placea sa vezi un caine cu numele alexa? Nu cred pe mine ma cheama cezar si nu e nume de caine e numele unuia dintre cei mai buni imparati romani si strategic nu-i nume de caine incearca alte nume.

| JustWannaDance a răspuns:

Hmm, da! Ii s-ar potrivi...
Si eu am un caine la bunici doar ca nu e Huscky si i-am pus numele "Cezy" (Cesi) laughing

| mamarutza12 a răspuns:

Mi se pare destul de potrivit daca este baiatlaughing
poti sa-i mai pui si
Nume de caini cu litera A:

Azorica, Ada, Ariston, Aaron, Abbot, Abercrombie, Abiner, Abraham, Adam, Adamson, Admiral, Adolph, Aesop, Aladdin, Alberto, Animal, Alexander, Alexis, Alfonso, Alfred, Alonso, Alpha, Alvin, Ambassador, Amie, Amigo, Amos, Andre, Andrew, Andy, Anthony, Anton, Apollo, Archer, Archibald, Aristocrat,Aristotle, Austin, Arlington, Armand, Armstrong, Arnold, Arthur, Aslan, Atlantis, Atlas, Augustus.

Nume de caini cu litera B:

Bubico, Bobi, Bunny, Banner, Barker, Baron, Barry, Bart, Bartholomew, Barton, Bashful, Basil, Baxter, Beachboy, Beacons, Beamer, Bennington, Beano, Bear, Beast, Barney, Beau, Beauregard, Becker, Beethoven, Beggar, Billy, Bellboy, Ben, Bengal, Benjamin, Benji, Bennet, Benny, Benson, Bentley, Berkeley, BertBertie, Bigfoot, Bilbo, Bing, Bingo, Bishop, Blackjack, Blair, Blake, Blaze, Blue, Bobby, Bobtails, Bogart, Bogie, Bojangles, Bondy

Nume de caini cu litera C:

Cicerone, Cairo, Calloway, Capone, Capricorn, Carlisle, Carlos, Carlton, Carmichael, Carnegie, Carter, Cartwright, Clinton, Casanova, Casey, Cash, Casper, Caspian, Cassidy, Chunk, Cecil, Cedar, Champ, Chandler, Chaos,Calvin, Chaplin, Charles, Chef, Chester, Chestnut, Chewbacca, Chief, Chip, Christian, Christoff, Christopher, Churchil, Clapton, Clarence, Claude, Clive, Clyde, Coal, Cody, Cole, Colin, Collins, Colonel, Colt, Columbo, Columbus, Comet, Conan, Connor, Conrad, Constable

Nume de caini cu litera D:

Dora, Dino, Dingo, Davinci, Doly, Dale, Dali, Dander, Dandy, Daniel, Danny, Danny Boy, Dante, Dave, Davey, Dean, Deano, Denis, Deputy, Derby, Derek, Deuce, Devil, Dexter, Diablo, Dicken, Dickens, Dickie, Digger, Dingo,Dino, Doc, Dodger, Domino, Don, Donald, Donalson,Donny, Doogie, Doolittle, Dory, Doyle, Dozer, Draco, Dragon, Droopy, Dude

Nume de caini cu litera E:

Elliot, Enzo, Edgar, Edge, Edmund, Edward, Ego, Einstein, Elf, Eli, Elias, Eliot, Elmer, Elmo, Elroy, Elvis, Emerson, Emperor, Enzo, Ernie, Eskimo, Everett

Nume de caini cu litera F:

Falcon, Fiona, Fangy, Fatty, Fatso, Felix, Ferdinand, Fido, Figaro, Flyn, Fonz, Fonzie, Ford, Fordy, Forest, Franco, Frank, Franklin, Franky, Frazier,Fred, Freud, Friday, Fritz, Frog, Froggy

Nume de caini cu litera G:

Grivei, Garp, Gianny, Gaspar, Genie, Grace, Garfield, Gogu, Guppy, Gaffer, Galileo, Gambler, Garfunkel, Gator, Gatsby, Gavin, Gaylord, Gecko, Geezer, General, George, Geronimo, GhostGideon, Gilligan, Gin, Gizmo, Gobble, Goblin, Goliath, Gyddy, Golum, Gomer, Goober, Gooch, Goofy, Google, Gopher, Gordo, Gordon, Gorilla, Gorky, Governor, Greystoke, Grits, Grizzle, Grizzly, Groom, Groucho, Grover, Grumpy, Guido, Gulliver, Gun, Guru,Gusy, Gussie, Gordo

Nume de caini cu litera H:

Happy, Hasser, Harpo, Handsome, Hansel, Hardy, Harold, Harpo, Harrison, Harry, Harvey, Hawk, Hawkeye, Heathcliff, Hedgehog, Hercules, Hippo, Herman, Hermes, Hermit, Hero, Hershey, Hickory, Hindu, Hoagie, Hobbit, Hobo, Hommer, Honky-tonk, Hooch, Hoodlum, Hook, Hooligan, Hoover, Horace, Horatio, HotDog, Houdini, Howard, Howie, Howler, Huck, Hudson, Hugo, Hulk, Humphrey, Hunky, Hunter, Hurricane.

Nume de caini cu litera J:

Jade, Jelly, Jean, Jack, Joy, Jade, Jackpot, Jackson, Jagger, Jupiter, Jaguar, Jake, James, Jamie, Jamieson, Jasper, Jed, Jedi, Jeeves, Jekyll, Jerky, Jerry, Jersey, Jesse, Jet, Jethro, Jim, Jimbo, Joe, John, John Boy, Joker, Jonathan, Josh, Joshua, Judd, Jude, Judge, Jughead, Julian, Jumbo, Junior, Jupiter, Justin, Jons

Nume de caini cu litera K:

Kid, Kelly, Keno, Konto, Kenya, Kuky, Kiki, Keanu, Koda, Kennedy, Kentucky, Kool, Kermit, Kevin, KidKiller, Kilo, Kudo, King, Kipling

Nume de caini cu litera L:

Lord, Laker, Levi, Lexis, Laddie, Lancelot, Larry, Lawrence, Lilac, Leo, Lottus, Lewi, Lewis, Lincoln, Lion, Lionheart, Livingstone, Lover, Lord, Louis, Ludwig, Luky,

Nume de caini cu litera M:

Maduro, Maggie, Mambo, Macho,, Mack, Mackenzie, Macmillan, Miles, Madman, Maestro, Majestic, Major, Malcolm, Malt, Mambo, Mammot, Marley, Marlin, Marmaduke, Marmalade, Mars, Maverick, Max, Maximillian, Maxwell, Mayo, McCoy, Meatloaf, Melvin, Mercury, Mervin, Michael, Mick, Mickey, Midas, Midge, Mikey, Miles, Milo, Miner, Mole, Monarch, Mongoose, Monk, Monkey, Monster, Montgomery, Monty, Mork, Morris, Mortimer, Mouser, Mozart, Muddles, Murphy,

Nume de caini cu litera N:

Nappy, Niko, Nunu, Nana, Novella, Nippon, Niger, Nicuta, Napoleon, Neil, Nelson, Neptune, Neville, Newman, Newt, Newton, Nicholas, Nick, Nifty, Noah, Noel, Nugget

Nume de caini cu litera O:

Oreo, Onety, Oz, Ora, Oliver, Olivierm, Ollie, Ozone, Omar, Orion, Oscar, Othello, Otis, Otto, Outlaw, Ox, Oxy

Nume de caini cu litera P:

Pitty, Pyn, Pretty, Paly, Patrick, Paters, Paloma, Patton, Pest, Paul, Paulie, Petra, Peabody, Peanuts, Peddler, Penguin, Penn, Pepsi, Permod, Perseus, Peter, Phantom, Pharoah, Phoenix, Picasso, Piedmont, Pierre, Pier, Pillot, Pinto, Pip, Piper, Pistol, Plato, Pluto, Poet, Poindexter, Poker, Pongo, Pooh, Popeye, Porkchop, Porker, Porter, Potter, Primo, Princess

Nume de caini cu litera R:

Rexy, Ranger, Raf, Rambo, Rex, Rayn, Randy, Ranger, Repo, Reeves, Remington, Renegade, Reuben, Rex, Rhett, Rhino, Ricky, Rigby, Riley, RinTinTin, Ringo, Ripley, Robby, Robert, Robinson, Rocco, Rock, Rocket, Rocky, Rodney, Rogue, Roman, Romulus, Ron, Roookie, Rooster, Roscoe, Rothschild, Rover, Rudolph, Ruffian, Rufus, Rugby, Rumble, Runner

Nume de caini cu litera S:

Shooter, Scooby, ScoobyDoo, Scooter, Scorpio, Simpson, Scot, Scotch, Scotty, Scoundrel, Scrooge, Senior, Sergeant, Seth, Shah, Shalimar, Shane, Sharp, Shasta, Sheik, Shelley, Shep, Sheriff, Sherlock, Shoeless, Shogun, Shooter, Shorty, Sidney, Siegfried, Shooter, Sigmund, Simba, Simon, Simpson, Sinatra, Sinbad, Sinclair, Singer, Slugger, Smokey, Sneezy, Snooker, Snoopy, Socrates, Soldier, Sorcerer, Speed, Spence,, Spider, Spike, Spock, Spook, Sport, Spot, Sprite, Squirt, Starsky, Steed, Stephen, Sterling, Steven, Sting, Stinker

Nume de caini cu litera T:

Ted, Tennyson, Terror, Terry, Thatcher, Theosy, Theoodore, Trhief, Thinng, Thoomas, Thumpers, Thunderr, Tigger, Titan, Tag Titian, Titus, Toad, Toby, Tom, Tomahawk, Tommy, Topper, Tornado, Trailblazer, Tramp, Tricky, Tristan, Trojan, Troll, Trouble, Trout, Truman, Trump, Tsar.

Nume de caini cu litera W:

Waldo, Willy, Wags, Wallace, Walter, Warrior, Weasel, Weenie, Wellington, Wesley, Whiskey, Widget, Wilbur, Wilfred, William, Willie, Wilson, Wimpy, Winston, Winthrop, Wizard, Wolf, Wolfgang, Woodstock, Woody, Woofer, Wooster, Wordsworth, Wowzer, Wrangler

| FetitaTaDeCartier a răspuns:

Eu zic ca este foarte frumos mai ales pentru un caine huscky cezar e perfect si sunt sigura ca este baiat dar mai ales conteaza daca ista e un nume dedicat cainelui tau adica trebuie mai ales sa-ti palca tie nu altora asta e parerea mea

| loryyy_7762 a răspuns:

E chiar foarte frumos numele