Nu stiu ce sa zic,depinde cum se citeste,daca se citeste cum se scrie eu nu l-as pune,daca se citeste pe italiana(sezar) ar fi un nume foarte special pentru un caine, parerea mea, fiecare are pareri diferite...
Este un nume foarte frumos si un nume potrivit pentru o rasa asa frumoasa. Cezar=nume latin, ce inseamna seful
numai bine.
Sincer zis mie nu-mi place pentru un husky! Numele asta iar fi potrivit unui westie deoarece totti ii cunosc ca cezar.NU cred ca ar suna bine!
Nume de caini cu litera A:
Azor, Ari, Aron, Abot, Aber, Abineri, Abrahalm, Adam, Adason, Amiral, Adolphi, Aelsop, Aladin, Alberto, Animal, Alexander, Alexis, Alfonso, Alfred, Alonso, Alpha, Alvin, Ambassador, Amie, Amigo, Amos, Andre, Andrew, Andy, Anthony, Anton, Apollo, Archer, Archibald, Aristocrat,Aristotel, Austin, Arlington, Armand, Armstrong, Arnold, Arthur, Aslan, Atlantis, Atlas, Augustus.
Nume de caini cu litera B:
Bubico, Bobbi, Buny, Baner, Baker, Baron, Bary, Barty, Bartho, Barton, Bashful, Basil, Baxter, Beachboy, Beacons, Beamer, Bennington, Beano, Bear, Beast, Barney, Beau, Beauregard, Becker, Bethoven, Beggar, Billy, Bellboy, Ben, Bengal, Benjamin, Benji, Benet, Benny, Benson, Bentley, Berkeley, BertBertie, Bigfot, Bilbo, Bing, Bingo, Bishop, Blacky, Blair, Blake, Blaze, Blue, Bobby, Bobtails, Bogar, Bogie, Bojangles, Bondy
Nume de caini cu litera C:
Cicero, Cairo, Caloway, Capone, Capricorn, Carlisle, Carlos, Carlton, Carmi, Carnegie, Carter, Cartwright, Clinton, Casanova, Casey, Cash, Casper, Caspian, Cassidy, Chunk, Cecil, Cedar, Champ, Chandler, Chaos,Calvin, Chaplin, Charles, Chef, Chester, Chestnut, Chewbacca, Chief, Chip, Christian, Christoff, Christopher, Churchil, Clapton, Clarence, Claude, Clive, Clyde, Col, Cody, Cole, Colin, Collins, Colonel, Colt, Columbo, Columbus, Comet, Conan, Connor, Conad, Costay
Nume de caini cu litera D:
Dora, Dinos, Dingo, Davinci, Dolly, Daile, Dali, Dander, Dandy, Daniel, Danny, Danny Boy, Dante, Dave, Davey, Dean, Deano, Denis, Deputy, Derby, Derek, Deuce, Devil, Dexter, Diablo, Dicken, Dickens, Dickie, Digger, Dingo,Dino, Doc, Dodger, Domino, Don, Donald, Donalson,Donny, Doogie, Doolittle, Dory, Doyle, Dozer, Draco, Dragon, Droopy, Dude, Darky
Nume de caini cu litera E:
Eliot, Enzo, Edgars, Edge, Edmund, Edward, Ego, Einstein, Elf, Eli, Elias, Eliot, Elmer, Elmo, Elroy, Elvis, Emerson, Emperor, Enzo, Ernie, Eskimo, Everet
Nume de caini cu litera F:
Falco, Fiona, Fangi, Faty, Fatso, Felix, Ferdinand, Fido, Figaro, Flyn, Fonz, Fonzie, Ford, Fordy, Forest, Franco, Frank, Frank, Franky, Frazier, Fred, Freud, Fridai, Fritz, Frog, Frogy
Nume de caini cu litera G:
Grivei, Garpy, Giany, Gaspar, Genie, Grace, Garfi, Gogy, Gupy, Gafer, Galileo, Gambler, Garfunkel, Gator, Gatsby, Gavin, Gaylord, Gecko, Geezer, General, George, Geronimo, Ghost, Gideon, Giligan, Gin, Gizmo, Gobble, Goblin, Goliath, Gyddy, Golum, Gomer, Goober, Gooch, Goofy, Google, Gopher, Gordo, Gordon, Gorilla, Gorky, Governor, Greystoke, Grits, Grizzle, Grizzly, Groom, Groucho, Grover, Grumpy, Guido, Guliver, Gun, Guri, Gusy, Gussie, Gorido
Nume de caini cu litera H:
Hapy, Haser, Harpi, Handsome, Hansel, Hardy, Harold, Harpo, Harrison, Harry, Harvey, Hawk, Hawkeye, Heathclif, Hedgehog, Hercules, Hippo, Herman, Hermes, Hermit, Hero, Hershey, Hickory, Hindu, Hoagie, Hobbit, Hobo, Hommer, Honky-tonk, Hooch, Hoodlum, Hook, Hooligan, Hoover, Horace, Horatio, HotDog, Houdini, Howard, Howie, Howler, Huck, Hudson, Hugo, Hulk, Humphrey, Hunky, Hunter, Hurricane.
Nume de caini cu litera J:
Jadie, Jely, Jeani, Jack, Joys, Jade, Jack, Jackson, Jager, Jupiter, Jaguar, Jake, James, Jamie, Jamieson, Jasper, Jed, Jedi, Jeeves, Jekyll, Jerky, Jerry, Jersey, Jesse, Jet, Jethro
Ce conteaza numele? E foarte calumea numele. Poti sa-i pui ce nume vrei tu la un pet.
Ce coincidenta
asa il cheama si pe al meu
mie imi place foarte mult numele asta:X:X
funda?"X"X"X
Mai fato cum sa pui numele asta unui caine tie tise pare nume de caine? Glumesti cumva, ti-ar placea sa vezi un caine cu numele alexa? Nu cred pe mine ma cheama cezar si nu e nume de caine e numele unuia dintre cei mai buni imparati romani si strategic nu-i nume de caine incearca alte nume.
Hmm, da! Ii s-ar potrivi...
Si eu am un caine la bunici doar ca nu e Huscky si i-am pus numele "Cezy" (Cesi)
Mi se pare destul de potrivit daca este baiat
poti sa-i mai pui si
Nume de caini cu litera A:
Azorica, Ada, Ariston, Aaron, Abbot, Abercrombie, Abiner, Abraham, Adam, Adamson, Admiral, Adolph, Aesop, Aladdin, Alberto, Animal, Alexander, Alexis, Alfonso, Alfred, Alonso, Alpha, Alvin, Ambassador, Amie, Amigo, Amos, Andre, Andrew, Andy, Anthony, Anton, Apollo, Archer, Archibald, Aristocrat,Aristotle, Austin, Arlington, Armand, Armstrong, Arnold, Arthur, Aslan, Atlantis, Atlas, Augustus.
Nume de caini cu litera B:
Bubico, Bobi, Bunny, Banner, Barker, Baron, Barry, Bart, Bartholomew, Barton, Bashful, Basil, Baxter, Beachboy, Beacons, Beamer, Bennington, Beano, Bear, Beast, Barney, Beau, Beauregard, Becker, Beethoven, Beggar, Billy, Bellboy, Ben, Bengal, Benjamin, Benji, Bennet, Benny, Benson, Bentley, Berkeley, BertBertie, Bigfoot, Bilbo, Bing, Bingo, Bishop, Blackjack, Blair, Blake, Blaze, Blue, Bobby, Bobtails, Bogart, Bogie, Bojangles, Bondy
Nume de caini cu litera C:
Cicerone, Cairo, Calloway, Capone, Capricorn, Carlisle, Carlos, Carlton, Carmichael, Carnegie, Carter, Cartwright, Clinton, Casanova, Casey, Cash, Casper, Caspian, Cassidy, Chunk, Cecil, Cedar, Champ, Chandler, Chaos,Calvin, Chaplin, Charles, Chef, Chester, Chestnut, Chewbacca, Chief, Chip, Christian, Christoff, Christopher, Churchil, Clapton, Clarence, Claude, Clive, Clyde, Coal, Cody, Cole, Colin, Collins, Colonel, Colt, Columbo, Columbus, Comet, Conan, Connor, Conrad, Constable
Nume de caini cu litera D:
Dora, Dino, Dingo, Davinci, Doly, Dale, Dali, Dander, Dandy, Daniel, Danny, Danny Boy, Dante, Dave, Davey, Dean, Deano, Denis, Deputy, Derby, Derek, Deuce, Devil, Dexter, Diablo, Dicken, Dickens, Dickie, Digger, Dingo,Dino, Doc, Dodger, Domino, Don, Donald, Donalson,Donny, Doogie, Doolittle, Dory, Doyle, Dozer, Draco, Dragon, Droopy, Dude
Nume de caini cu litera E:
Elliot, Enzo, Edgar, Edge, Edmund, Edward, Ego, Einstein, Elf, Eli, Elias, Eliot, Elmer, Elmo, Elroy, Elvis, Emerson, Emperor, Enzo, Ernie, Eskimo, Everett
Nume de caini cu litera F:
Falcon, Fiona, Fangy, Fatty, Fatso, Felix, Ferdinand, Fido, Figaro, Flyn, Fonz, Fonzie, Ford, Fordy, Forest, Franco, Frank, Franklin, Franky, Frazier,Fred, Freud, Friday, Fritz, Frog, Froggy
Nume de caini cu litera G:
Grivei, Garp, Gianny, Gaspar, Genie, Grace, Garfield, Gogu, Guppy, Gaffer, Galileo, Gambler, Garfunkel, Gator, Gatsby, Gavin, Gaylord, Gecko, Geezer, General, George, Geronimo, GhostGideon, Gilligan, Gin, Gizmo, Gobble, Goblin, Goliath, Gyddy, Golum, Gomer, Goober, Gooch, Goofy, Google, Gopher, Gordo, Gordon, Gorilla, Gorky, Governor, Greystoke, Grits, Grizzle, Grizzly, Groom, Groucho, Grover, Grumpy, Guido, Gulliver, Gun, Guru,Gusy, Gussie, Gordo
Nume de caini cu litera H:
Happy, Hasser, Harpo, Handsome, Hansel, Hardy, Harold, Harpo, Harrison, Harry, Harvey, Hawk, Hawkeye, Heathcliff, Hedgehog, Hercules, Hippo, Herman, Hermes, Hermit, Hero, Hershey, Hickory, Hindu, Hoagie, Hobbit, Hobo, Hommer, Honky-tonk, Hooch, Hoodlum, Hook, Hooligan, Hoover, Horace, Horatio, HotDog, Houdini, Howard, Howie, Howler, Huck, Hudson, Hugo, Hulk, Humphrey, Hunky, Hunter, Hurricane.
Nume de caini cu litera J:
Jade, Jelly, Jean, Jack, Joy, Jade, Jackpot, Jackson, Jagger, Jupiter, Jaguar, Jake, James, Jamie, Jamieson, Jasper, Jed, Jedi, Jeeves, Jekyll, Jerky, Jerry, Jersey, Jesse, Jet, Jethro, Jim, Jimbo, Joe, John, John Boy, Joker, Jonathan, Josh, Joshua, Judd, Jude, Judge, Jughead, Julian, Jumbo, Junior, Jupiter, Justin, Jons
Nume de caini cu litera K:
Kid, Kelly, Keno, Konto, Kenya, Kuky, Kiki, Keanu, Koda, Kennedy, Kentucky, Kool, Kermit, Kevin, KidKiller, Kilo, Kudo, King, Kipling
Nume de caini cu litera L:
Lord, Laker, Levi, Lexis, Laddie, Lancelot, Larry, Lawrence, Lilac, Leo, Lottus, Lewi, Lewis, Lincoln, Lion, Lionheart, Livingstone, Lover, Lord, Louis, Ludwig, Luky,
Nume de caini cu litera M:
Maduro, Maggie, Mambo, Macho,, Mack, Mackenzie, Macmillan, Miles, Madman, Maestro, Majestic, Major, Malcolm, Malt, Mambo, Mammot, Marley, Marlin, Marmaduke, Marmalade, Mars, Maverick, Max, Maximillian, Maxwell, Mayo, McCoy, Meatloaf, Melvin, Mercury, Mervin, Michael, Mick, Mickey, Midas, Midge, Mikey, Miles, Milo, Miner, Mole, Monarch, Mongoose, Monk, Monkey, Monster, Montgomery, Monty, Mork, Morris, Mortimer, Mouser, Mozart, Muddles, Murphy,
Nume de caini cu litera N:
Nappy, Niko, Nunu, Nana, Novella, Nippon, Niger, Nicuta, Napoleon, Neil, Nelson, Neptune, Neville, Newman, Newt, Newton, Nicholas, Nick, Nifty, Noah, Noel, Nugget
Nume de caini cu litera O:
Oreo, Onety, Oz, Ora, Oliver, Olivierm, Ollie, Ozone, Omar, Orion, Oscar, Othello, Otis, Otto, Outlaw, Ox, Oxy
Nume de caini cu litera P:
Pitty, Pyn, Pretty, Paly, Patrick, Paters, Paloma, Patton, Pest, Paul, Paulie, Petra, Peabody, Peanuts, Peddler, Penguin, Penn, Pepsi, Permod, Perseus, Peter, Phantom, Pharoah, Phoenix, Picasso, Piedmont, Pierre, Pier, Pillot, Pinto, Pip, Piper, Pistol, Plato, Pluto, Poet, Poindexter, Poker, Pongo, Pooh, Popeye, Porkchop, Porker, Porter, Potter, Primo, Princess
Nume de caini cu litera R:
Rexy, Ranger, Raf, Rambo, Rex, Rayn, Randy, Ranger, Repo, Reeves, Remington, Renegade, Reuben, Rex, Rhett, Rhino, Ricky, Rigby, Riley, RinTinTin, Ringo, Ripley, Robby, Robert, Robinson, Rocco, Rock, Rocket, Rocky, Rodney, Rogue, Roman, Romulus, Ron, Roookie, Rooster, Roscoe, Rothschild, Rover, Rudolph, Ruffian, Rufus, Rugby, Rumble, Runner
Nume de caini cu litera S:
Shooter, Scooby, ScoobyDoo, Scooter, Scorpio, Simpson, Scot, Scotch, Scotty, Scoundrel, Scrooge, Senior, Sergeant, Seth, Shah, Shalimar, Shane, Sharp, Shasta, Sheik, Shelley, Shep, Sheriff, Sherlock, Shoeless, Shogun, Shooter, Shorty, Sidney, Siegfried, Shooter, Sigmund, Simba, Simon, Simpson, Sinatra, Sinbad, Sinclair, Singer, Slugger, Smokey, Sneezy, Snooker, Snoopy, Socrates, Soldier, Sorcerer, Speed, Spence,, Spider, Spike, Spock, Spook, Sport, Spot, Sprite, Squirt, Starsky, Steed, Stephen, Sterling, Steven, Sting, Stinker
Nume de caini cu litera T:
Ted, Tennyson, Terror, Terry, Thatcher, Theosy, Theoodore, Trhief, Thinng, Thoomas, Thumpers, Thunderr, Tigger, Titan, Tag Titian, Titus, Toad, Toby, Tom, Tomahawk, Tommy, Topper, Tornado, Trailblazer, Tramp, Tricky, Tristan, Trojan, Troll, Trouble, Trout, Truman, Trump, Tsar.
Nume de caini cu litera W:
Waldo, Willy, Wags, Wallace, Walter, Warrior, Weasel, Weenie, Wellington, Wesley, Whiskey, Widget, Wilbur, Wilfred, William, Willie, Wilson, Wimpy, Winston, Winthrop, Wizard, Wolf, Wolfgang, Woodstock, Woody, Woofer, Wooster, Wordsworth, Wowzer, Wrangler
Eu zic ca este foarte frumos mai ales pentru un caine huscky cezar e perfect si sunt sigura ca este baiat dar mai ales conteaza daca ista e un nume dedicat cainelui tau adica trebuie mai ales sa-ti palca tie nu altora asta e parerea mea
noi3 întreabă:
costiangel întreabă: