| Biuta95 a întrebat:

Ce parere aveti da un beagle tinut la curte? Nu ii va "dauna", sa zic asa, din cauza frigului, iarna, nu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Si eu am avut un Beagle si mai statea el cu noi in casa iarna, dar doar afara dormea.
Cateodata cerea singur sa iasa pentru ca ii era prea cald cu noi in bucatarie.
Daca ii pui la dispozitie o cusca bine captusita cu paturi/piele/blana/bucati de material, si o umpli toata cu fan (isi va face el singur o vizuina acolo) intr-un loc ferit, nu va avea nici o problema.
Totusi ai grija sa-l scoti la plimbari sa faca miscare si sa-l mai lasi in casa din cand in cand.
Al meu era foare activ, in fiecare zi tata il ducea la padure sau cu bicicleta, asa ca nu a avut probleme.
Iti doresc noroc si sa te bucuri de el, sunt niste caini minunati happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si inca ceva, fa-i o cusca cu o intrare mica, sa nu il bata vantul sau sa vina frigul pe acolo. El e micut asa ca se poate strecura usor. Intrarea in cusca pe care o avea al nostru era cam de 20 cm latura (era partata) si la vreo 10 centimetri de pamant, ca inauntru sa aiba culcusul jos si usa sa fie deasupra lui, asa incat nu venea frigul direct pe el.

| Biuta95 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc. Sa Dea Dumnezeu :* il mai ai? ( pe beagle )

Apropo de asta. happy i.ati facut de mana cusca, sau ati cumparat.o? Eu vreau sa cumpar una. Mai ales ca pentru a face o cusca trebuie sa ai si material.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Biuta95):

Eu I-am facut-o cu tata happy Voiam sa fie ceva facut de mine, personalizat si nu cumparat. Plus ca am foosit un lemn destul de gros, ca sa-i tina cald.
Sfatul meu e sa nu o cumperi, daca nu vrei sa o faci tu, du-te la un tamplar (au si ei lemn, nu trenuie sa-l cumperi) sa o faca exact cum zici tu, pentru ca astea de cumparat sunt destul de subtiri si au asa intrari mari ca majoritatea partii din fate e deschisa si nu tine de cald.

Nu il mai am. A murit acum 3 ani (avea 5 ani atunci), a dat o masina peste el pe trotuar. Asa de rau imi pare, nici nu stiu cine a fost, pentru ca au fugit rapid cu masina.
Totusi ma bucur ca l-am avut chiar si numai pentru atat. A fost primul meu caine asa ca a fost inca si mai speciall.
O sa vezi si tu daca iti iei, sunt asa aiuriti, te fac sa razi non stop happy

:* multumesc. Ti.as declara amandoua raspunsurile ca si castigatoare... laughing

Cu placere. Si multumesc laughing

10 răspunsuri:
| Laura164 a răspuns:

Nu,Beagle este o rasa de vanatoare, si, desi e foarte mic, e si foarte rezistent.

| Zodie_Vivi_1955 a răspuns (pentru Laura164):

Ma bucur mult de raspunsul asta! Am un pui Beagle (6 luni) si va trebui sa stea afara.

| boggy20 a răspuns:

Va rog din inima ajutati-ma! este un concurs la mine la munca cu o declaratie de dragoste pentru iubita mea..ma poti ajuta si pe mine cu un like? uite aici link https://www.facebook.com/....../photo.php