Sunt complet de acord cu eutanasierea tuturor cainilor vagabonzi.
Cei care sunteti de alta parere sunteti niste naivi, si nu sunt un ignorant nenorocit care considera ca propria parere e universal valabila, insa sunt enorm de multe cartiere in Romania in care pur si simplu iti e frica sa iesi pe strada.
Acum ii intreb pe cei precum autorul acestui topic, cei care considera cainii vagabonzi niste dragalasi, prostii care vor vota CONTRA la referendum, cum v-ar conveni dragilor sa locuiti intr-un cartier, in care trebuie sa suni prietenii numai sa poti iesi din scara blocului / pragul casei?
Nu Ar Trebui ca sa ne batem joc cu eutanasierea cainilor si iei au dreptu la o viata ca si noi
Nu prea sunt de acord. Știu, știu ''ataca copii'' dar nu e vina lor că au ajuns pe străzi.
Am auzit de cazul cu bâiețelul de 4 ani...insă:
El a fost sfâșiat de mână cu părinții? Nu cred. Ce căuta el singur?
Acei câini, care trăiesc cum trăiesc, iși apără singurul teritoriu.Situatie in care s-a ajuns tot din vina omului.
Tu ce crezi?
P.1.S
Eu iubesc cainii, chiar de asta am trei: un rottwailer, un husky si unul comunitar, dar acum nu mai este comunitar (l-am adoptat de mic si nu o sa-l abandonez niciodata), totusi decat sa fim mancati, muscati sau omorati (ca si baietelul acela din Bucuresti) de catre cainii acestia, mai bine sa-i eutanasieze. La inceput nu eram de acord, dar dupa ce am vazut ce s-a intamplat, mi-am schimbat parerea. Pentru cei care iubesc cainii comunitari, ar putea sa-si i-a unul sau doi acasa si sa-i ingrijeasca (ca si mine) sau sa le plateasca ei hrana pentru cei din adapost... Totusi ar fi chiar super sa faca si in Romania cum se face si in America (cum a zis si All78), dar cand o sa se intample asta?
Și incă ceva:
(exercițiu imaginativ)
E ca si cum, plantele si animalele ar vrea să ne omoare pe noi. In acest caz,noi suntem ''maidanezii'', care distrug padurile,omoara animalele și ne apărăm TERITORIUL. Voi,daca vedeți un intrus pe teritoriul vostru,il inlăturați, nu?
Și daca stam sa ne gândim, oamenii puteau fii duși in centre, sterilizați eutanasiați, pentru a reduce numărul lor. Deacord? Nuu...cum să ne eutanasieze pe noi? Vina noastra ca ne-am născut?
Puneți-vă un pic in locul acelor câini, și mai discutăm
P.1.S
Sincer, nici eu nu sunt de acord.
Cu ce sunt de vina ei ca sunt abandonati si lasati sa moara de foame, nu sunt dusi la adaposturi?
Cu absolut nimic, insa unii oameni nu pun si problema aceasta in plan...
fetitaCUPiscoturile întreabă: