| myhay144 a întrebat:

Ce parere aveti de rasa: bull terrier englez? de cat timp ii aveti, cum se comporta la apartament?(care ii tineti la apartament)si cam cat mari sunt ca numi dau seama bine din poze, live n-am vazut niciunul, de ex: vreau sa stiu daca e mai mare ca un amstaff la inaltime? in fine astept raspunsuri

Răspuns Câştigător
| dulcik a răspuns:

Are o prietena de-a insa o perioada l-a tinut in casa. E destul de maricel sa stii si sa stii ca din cate mi-a zis sunt destul de pretentiosi tb dusi periodic la veterinar, si mai imi zicea ca o perioada incepuse sa roada cam tot ce era in casa. Ea are rasa pura. Mie una chiar nu imi place.Eu am un bichon si sunt foarte multumita de el, e jucausa, nu face mizerie, nu musca, mananca orice.

7 răspunsuri:
| Lorelai a răspuns:

Nu imi plac, cu toate ca iubesc cainii, bull teriier e o rasa uratabig grin

| myhay144 explică:

Dau funtita dar mai dati-mi detalii despre bull terrier big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenul meu are bull terrier miniature e foarte dragalas si se coporta frumos si cu mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubesc bull terrieri dar sa stii ca sunt mai putin violenti bull terrier miniature

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are nici o treaba cu amstaff, este de talie medie, depinde cum il socializezi de mic, la mine sta in casa cu 3 pisici iar ele fac legea, nu asa se intampla daca se intalneste cu un caine dominant trebuie sa fii pregatit sunt imprevizibili in rest sunt niste jucarii cu arc. Ce pot sa-ti spun, daca nu stii sa-l domini mai bine lasa=te.

| Toma_Bogdan_1989 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum pot sa il domin?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ador bull-terrierii! Sunt o rasa deosebita, dar sa revenim la intrebarea ta. Un bull-terrier standard are o inaltime La nivelul greabanului de 51-61 cm si cantaresc cam 20-36 kg. Cel pitic ( care e tot rasa pura, da e mai greu de gasit) are o inaltime de 25-33 cm si 11-15 kg. Si da, cel standard e mai mare decat un amstaff ( amstafful are 43-48 cm la mascul). Insa cu toata inima iti recomand bull terrierul, nu amstafful