Sunt ca un lant care te leaga de prietena ta cea mai buna.Sunt cele mai bune obiecte pentru a arata prietenei tale cat inseamna pentru tine.Eu i-am dat o bratara ca a mea unei prietene si o poarta dupa 10 ani dupa ce i-am dat-o chiar daca s-a mai stricat.Si nici o data cand ne-am certat nu si-a dat-o jos.Dovada ca ii pasa de mine. Sper ca si tu sa ii dai celei mai bune prietene.
Bratarile prieteniei sunt cele mai frumoase obiecte care semnifica dragostea sau prietenia dinte tine si persoana iubita sau indragita
Parerea mea despre acele bratari este 1 foarte buna.Ele arat ca cei doi parteneri sunt fideli unul altuia. fundita?
Pai parerea mea este ca sunt niste bratari simbolice pe care le dai unei prietene foarte apropiate in semn de prietenie puternica apropiata
Este un lucru du pa parerea mea frumos deoarece este un simbol care reprezinta prietenia foarte puternica dintre doua persoane.
Simbolizeaza prietenia stransa dintre doua persoane, faptul ca se inteleg bine, se apreciaza, se respecta si se " iubesc ". Eu am facut niste bratari si prietena mea a inceput sa planga...( de emotii )
Ane758 întreabă: