| Th3AbSinTh3 a întrebat:

Ce parere aveti despre cei care isi dau cainii spre adoptie? Am vazut astfel de anunturi, iar stapanii spun ca au prea multi caini si ca nu mai pot avea grija de toti sau ca pleaca in alta tara si tind sa-i cred, dar sunt unii care spun ca respectivul caine are doi ani si din poze se vede clar ca nu o mai duce mult, blana in ultimul hal, fata imbatranita... Nu suporta sa-l vada murind? Am si eu un caine foarte batran si chiar imi pare rau cand il vad ca nu prea mai aude, dar nu o sa-l dau altora sau sa-l abandonez.
Mi-e greu sa cred ca cineva ar adopta un caine care nu o mai duce un an si in acest caz cred ca va ramane pe drumuri, cine e animalul aici?

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omul e animalul aici. Un caine e un suflet, cand decizi sa iti iei un animal, mai ales un caine trebuie sa fi decis sa il pastrezi pana la final. Noi oameni ar trebui sa fim la fel ca papagalul inseparabil care o data ce se desparte de persoana care are grija de el se imbolnaveste si apoi moare. Vreau sa zic sa nu stam nici noi bine fara animalutul pe care vrem sa-l dam. Un prieten bun de-al meu are un caine lup care mai are putin timp, a zis ca nici nu vrea sa-l vada mort, il are de cand era pui. Nici nu stiu cum o sa-l incurajez...