Întrebare recomandată | popmirgea1999 a întrebat:

Ce parere aveti despre ciclismul montan?
EU il ador :X

11 răspunsuri:
| kiv1990 a răspuns:

Super

| Generalul a răspuns:

Nu ma pasioneaza personal, dar presupun ca sunt multi care practica. Vezi totusi sa o faci in conditii de siguranta!

| ImiUrascViata a răspuns:

Este un sport foarte interesant ajuta organismul daca tin bine bine minte mersul pe bicicleta ajuta la inima o.o si aerul de munte face bine pe langa acei brazi (pomi sti ce vreau sa zic scuze daca ma insel laughing ), atata doar ca poate fi putin periculos daca este pe un drum anevoios(cauze:surpari de pietre, accidente, etc.) tongue. Si aa da cui ii pasa cand simti acea adrenalina cand cobori in viteza big grin!

| marcous a răspuns:

Mi se pare un sport superb si sanatos.
Tot respectul pentru cine-l practica. Exista multe alte sporturi interesante in afara de football insa romanul este atras doar de scandal.

| TURCUL0001 a răspuns:

Este spectaculos

| iSimo a răspuns:

Imi place foarte mult ideeawinking

| ROCK30STM a răspuns:

Mi se pare un mod bun de ati petrece timpul liber si de a avea grija de sanatate. miscare, aer curat, eu zic ca este perfect.

| viktor7 a răspuns:

Il ador si il practic :X:X cand ajung la munte imi iau bicicleta dar asa am drumuri prin padure(surupaturi de teren, "canale" facute de apa ) si ma dau pe ele. Acum 10 zile mi-am sclintit glezna stanga (la mine nu mai e zapada). E super sportul

| popmirgea1999 explică (pentru viktor7):

Daa
mai ales daca esti intr-un grup de 1-2 cu care sa mergi

| viktor7 a răspuns:

Din cauza unui "dobitoc" am cazut mi s-a pus in fata mea si nu am mai putut pune frana.

| Black_Being_1991 a răspuns:

Il practic de la 8ani...si cu ajutoru lui ma simt excelent

Întrebări similare