Rasa cocker spaniel este un caine foarte jucaus, activ si foarte sentimental. eu am unul.dar e corcit.
Este o rasa de caine extraordinara, dar vand parul lung, Cockerii au nevoie de o toaletare zilnica riguroasa. De asemenea, au nevoie de bai mai frecvente, pentru curatarea pielii si eliminarea mirosului specific, care este mai puternic decat la alte rase. Urechile acestor caini necesita ingrijiri speciale, deoarece pavilioanele nefiind aerisite, sunt foarte frecvente infectiile. De asemenea, degetele si pernitele trebuie verificate cu atentie, atunci cand cainele revine de la plimbare, pentru curatarea noroiului, aschiilor sau resturilor vegetale, care se pot infige in derm.
@NoChangeForUs... gay sunt oamenii, cainii sunt corecti in ceea ce priveste alegerea sexului.
Mama mea, acum 15 ani, a trebuit să aibă grijă de cockerul prietenii ei și a stat o săptămână cu el era foarte cuminte:
dormea lângă patul ei ( cuminte ), își făcea treburile doar afară, era jucăuș și foarte ascultător.
Dacă îți iei, ai o mare responsabilitate pentru că el are nevoie de afecțiune și de mult timp să se obișnuiească
Succes!
Pai e...un caine! Si e cam aiurea, mie-mi plac astia care te mananca de viu, nu cainii gay.
Coker este cea mai frumoasa rasa de caine din lume am unul de 5 ani si il iubesc foarte mult da vezi ca sunt si dezavantaje cade parul foarte mult dar in rest sunt foarte destepti si se dreseaza foarte usor.M
elenutza27 întreabă:
Emmma5566 întreabă: