Cum apreciez? Prima campioana dupa multi ani care a castigat lupta prin munca, disciplina si iar munca
Dinamo asa trebuia sa termine din cauza conducatorilor, sper sa nu prinda nici locul 2 ca sa se invetze sa aiba limite in declaratii si sa-ti iroseasca izvorul ala aere, fite si harfe de oameni laudarosi si plini de bani!
Dreamerlainen - Ala e singurul motiv pentru. care nu pot tine cu Craiova, desi au o echipa f frumoasa; cand il vad pe Mititelu, mi se face scarba total, si tot el este cel ce va distruge echipa, ai rabdare si-mi vei da rabdare; Vasluiul de asemenea nu-mi place, urasc pe Porumboiu, poate in locul lor trebuiau oltenii si-n locul Stelei Rapidul, asa dupa ce s-a jucat ultimul sezon, desi recunosc ca-mi surade ideea cu Steaua in Europa fiindca e un nume mare, dar sezonul asta nu cred c-a meritat deloc.Sa nu uitam totusi si de Brasov
Eram candva microbista. Prefer fotbalul din afara cand am chef sa ma delectez. Aleg cate un super derby sa stiu ca nu voi fi dezamagita. Fotbalul romanesc e degeaba!
@dreamerlainen cuBarcelona Imi mai place foarte mult si campionatul englez si cel italian
@Criticul - Nu cred ca se mai fac blaturi
@Flav - Dinamo a ajuns pe locul care-l merita. Jocul lor de-a lungul intregului sezon a fost unul maxim de locul 3-4.
Mie imi pare rau de Craiova. A practicat cel mai spectaculos fotbal sezonul asta si merita sa prinda Europa League. Dar si acolo exista un alt mare "expert" in ale fotbalului: Mititelu.
Sunt Ardelean si totusi de cand ma stiu sunt stelist, anul trecut nu am fost suparat asa tare ca nu a luat Steaua titlul, pentru ca au luat Clujul, dar acum imi pare rau de cum a ajuns Steaua. Oricum, dupa mine cred ca a fost cel mai disputat campionat! Vasluiul chiar merita un loc, poate si Rapidul, dar cand ai un om ca G.Copos e greu...astai fotbalul! Craiova are trupa buna, dar deocamdata le mai trebuie ceva experienta.
Buresbista123 întreabă: