| Iosif9977 a întrebat:

Ce parere aveti despre eutansierea cainilor? eu sunt CONTRA!

18 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Daca esti contra atunci adopta-i frate pe toti....esti invitatul meu.

Noi ca noi ca suntem tineri. Dar sa fie un batran la 70 de ani pe strada si sa fie atacat de un caine...sau un copil, ca acel copil de 4 ani care a fost omorat. El ce vina avea?

E ridicol sa fim ultima printre ultimele tari din europa care inca n-au facut nimic din punctul asta de vedere...

| Iosif9977 explică (pentru Apache):

Care tari au omoarat cainii? sa stii ca a fii iubitor de caini nu inseamna sa ii iei acasa! m-am saturat de replicile astea : daca esti iubitor de animale i-aiacasa! da-mi u bani pentru custi si hrana in fiecare luna si jur ca o sa iau toti cainii din orasul meu!

| Apache a răspuns (pentru Iosif9977):

In america, in anglia..in orice tara civilizata din lumea asta cainii sunt luati de pe strazi si sunt dusi in adaposturi specializate unde stau 2-3 luni ca sa fie adoptati si apoi daca nu se gaseste cineva care sa ii ia acasa, sau sunt prea agresivi...atunci sunt eutanasiati fara durere.
E o solutie umana si cainiele acela are o sansa sa fie adoptat.

2 ) foarte bine ca te-ai saturat de replicile astea, o sa le tot auzi de la mai multi.
Toate ong-urile astea care protesteaza fata de eutanasiere nu vin cu nicio propunere eficienta ca sa combata problema asta.
Nu poti sa tii un caine pe veci in adapost ...sunt sute de mii, si numai hrana lor ar costa o avere.
Nu poti sa ii sterilizezi pe toti, si chiar daca reusesti ei tot o sa mai traisca 8-12 ani pe strazi. 12 ani in care nu s-a rezolvat nimic...

Nimeni nu spune ca trebuie sa faci ca in Bagdad cand au inceput idioti sa traga in caini pana au scapat orasul de maidanezi. Eficient...dar inuman si retarzii aia merita sa arda in chinuri.
Dar ceva tot trebuie facut.

| zurick a răspuns:

Sigur nu e ca si cum ar conta acele vieti care se duc...Nu mai mult ar conta, sa se mai intample inca de 100 de ori.Cred ca ar trebui dusi undeva, dati spre adoptie vreo 3-4 luni si daca nu SORRY

| Danzell a răspuns:

Cand o sa te capseze un maidanez la cotoi o sa iti schimbi parerea.

| Iosif9977 explică (pentru Danzell):

De ce omul este ala care taie si spanzura? nu e vina unor animale care nu au cum sa se apere singure sau sa se hraneasca ci e vina oamenilor care ii lasa pe strada! sa stii ca nici un roman nu da 1 leu pentru adaposturile de caini! iar banii pentru construirea lor sunt de la niste oameni cu suflet din strainate [Germania, Austria etc]!

| Danzell a răspuns (pentru Iosif9977):

Pentru ca omul are capacitatea de a gandi de a intelege si a comunica. Da cainele nu are nici o vina. vina o au aia din parlament si din institutiile abilitate.

si sa stii ca toti romanii dau bani. prin impozitele si taxele pe care statul le colecteaza la buget. problema vine unde se duc banii, si pretextele sub care se baga cei care nu isi fac treaba.

ai o solutie mai buna? care sa nu faca o gaura in buget si sa multumeasca pe toata lumea? eu cred ca nu.

varianta cu sterilizatul nu merge pentru ca va dura mult prea mult pana se va simti efectul. avem peste 40000 de caini doar in Bucuresti. mai pune si restul oraselor si se dubleaza numarul.
ca sa faci asta ai nevoie de 1. bani 2. forta de munca. 3 sa te asiguri ca cei re-eliberati pe strada nu mai musca lumea pe strada. sa zicem ca se rezolva. atunci ce faci cu cei care sunt adusi si eliberati pe strazi? cum opresti asta?

doar o tineti ca nu sunteti de acord cu eutanasierea. da nu aveti o solutie viabila... hai lasati-o-n pana mea.

| Iosif9977 explică (pentru Danzell):

At dc nu intreaba nimeni unde se duc banii? nimeni nu intreaba parlamentarii nu? daca nu e vina lor at se fie omorati cei care ne fura banii!

| Danzell a răspuns (pentru Iosif9977):

Pentru ca romanul asteapta sa ii pice in gura de la Dumnezeu.
pentru ca de unul singur nu poti schimba nimic.
pentru ca nu isi asuma nimeni responsabilitatea

| Cupcakestar a răspuns:

Eu cred ca singurii oameni care ar trebui sa eutanasieze caini sunt veterinarii! Si ar trebui eutanasiati doar daca ar avea o boala incurabila isi ar mai trai doar foarte putin timp in chinuri!sad
Pana la urma si cainii sunt tot o creatie a Lui Dumnezeu si El ar trebui sa decida cand sa moara, nu hingherii!
...dar, noi nu putem face nimic in privinta asta sad

| Liviu4you a răspuns:

Evident, cei care sunt contra nu stiu cum e sa te muste sau sa te alerge vreunul (vreunii).

Recent, in timp ce ma duceam acasa a inceput sa ma latre un caine si sa vina amenintator spre mine. Nimic interesant, nu? Ei bine, cateva secunde mai tarziu s-a adunat toata haita (4 caini), moment in care am rupt-o la fuga, iar daca nu era un muncitor de la ADP sa-i puna pe fuga cu farasul ala imens...

Ce propun eu e ca in primul rand sa se amenajeze mai multe spatii pentru ei, iar daca nu se poate, nu mai ramane decat autanasierea. La urma urmei, siguranta noastra e mai presus de a lor. Nu esti de acord cu mine in privinta asta? Raspunde la urmatoarele intrebari :
Pentru cine ti-ai da viata mai degraba: pentru un caine sau pentru un om?
Deci cine e mai important?

| Iosif9977 explică:

Gata Discutia!

| punkbuster9988 a răspuns:

Si eu.Bate palma.

| MihaiEminescu666 a răspuns:

La fel si eu.

| wawe a răspuns:

Atata timp cat nu folosesc nimanui, sa fie eutanasiati in masa.

| Iosif9977 explică (pentru wawe):

U cui folosesti?

| wawe a răspuns (pentru Iosif9977):

Deocamdata doar tuturor apropiatilor, si peste cativa ani cand termin medicina altor mii de oameni.
Vad ca tu iubesti mai mult cainii decat oamenii, sper ca asta nu e valabil si cand vine vorba de preferintele sexuale.

| mariusme1 a răspuns:

Domnule YoNuTzZ99, imi pare rau sa o spun, dar esti dovada vie ca un om poate trai fara creier! Daca si dupa moartea unui copilas nevinovat tu incerci sa bati campii, nu pot spune altceva depre dumneata! Cainii la adapost 3-4 luni, daca nu-si gasesc un stapan, eutanasiati! Dumneata ai copii? Ti-ai fi dat viata in locul acelui copilas? DA SAU BA?

Întrebări similare