Servus @storm12! Ambele sunt animale de companie care au farmecul lor. Am avut hamsteri în copilărie, era un decliciu pentru noi să ne jucăm cu ei, dar aveam și responsabilitatea de a-i îngriji, și crede-mă nu e simplu. Acum am un motan de 7 ani care are niște fițe de vedetă nedescoperită. Concluzia ar fi că dacă-ți plac animalele este imposibil să nu te atașezi de ele.
O seară cu zâmbet să ai!
Hamsterii sunt usor te intretinut si nu consuma mult(dar ai grija sa ii ti in cusca,daca scapa incep sa roada fire si nu e prea bine)
Pisicile sunt mai greu de intretinut,manaca mai mult, daca le ti in casa trebuie sa le dai drumu afara mai mereu ca altfel o sa te plimbi cu farasul dupa ele.+ca pisicile lasa mult par pe haine, par care poate devenii periculos uneori. pisicile sunt mai afectuase in comparatie cu hamsterii(daca vrei un animal cu care sa te joci pisica e mai buna).
Imi plac foarte mult pisicile.Despre hamsteri, ce sa-ti zic? N-am avut niciodata vreunul, dar cred ca sunt niste animale dragute si simpatice.
Hamsteri nu-mi plac, urasc rozatoarele!
Pisicile sunt acceptabile, cu toate ca nu am nici un animal mi-ar placea sa am dar nu pisica, un catel.
Ador pisicile! Sunt tare dragute, curate si gratioase. Mai sunt si unele obraznice dar trebuie sa stii ce sa alegi.
Pai sunt foarte dragute amandoua dar sa nu le cumperi pe amandoua odata o sa iasa urat
Sunt foarte dragute amandoua! dar sa nu le cumperi pe amandouaa odataa o sa iasa urat!