A facut istorie, a revolutionat, o sa ramana viu in inima si amintirea multora.
Cred ca a luat o supradoza..parerea mea. Da, din cauza lor, facuse cancer de piele, dar acum n-a murit de cancer..Eu il regret ca om..totusi 51 de ani nu-s chiar ata de multi...
Sunt destule persoane care il regreta. Mie imi placeau unele melodii ale sale, insa pe el nu prea il aveam la inima
RIP!
Sigur sunt multi care il regreta...eu cred ca va fi o legenda... d-zeu sa-l odihneasca!
Nimeni nu traeste vesnic, toti murim, sunt persoane care il pling, pe mine nu ma afecteaza prea mult. Dumnezeu sa-l odicneasca.
Nu stiu exact cum a murit... dar nu cred ca si. a meritat moartea... el nu a fost inteles de nimeni, niciodata... j cred ca asta e cel mai mare regret ...my ales k ave in plan sa faca cele 50 de turnee...deci se intelege k nu s. a gandit la moarte... Dumnezeu sa. l ierte... j sper sa.si gaseasca paca j linijtea...macar acolo sus...
Eu cred ca operatiile, anesteziile dauneaza inima...Si la cate operatii a facut el...Eu cred ca lumea il regreta.Nu o sa mai existe altul ca el. Dumnezeu sa-l ierte.
Eu cred ca michael jackson a fost un om cu inima mare si iubea foarte mult copiii a ajutat milioane de copii din toata lumea a cantat pentru copiii saraci si a deschis un parc pe nume neverrland pentru copiii acum s-a stins din viata doar la varsta de 50 ani! a foost si unul dintre cei mai mari cantareti ai lumiii addc cel mai mare cantaret al lumiii si cel mai mare dansator din lume! in tarile in care a mers a lasat in urama lui istorie nemarginita, el chiar daca a murit in inima mea va fi mereu viu! dumnezeu sa il odihneasca in pace si macar acolo unde e sa aiba liniste!
Imi pare foarte rau ca Michael a murit! Nu cred ca operatiile au fost de vina. Dar oricum este foarte trist. Eu una am fost afectata si regret nespus.