Frateeeeeeeeeee / Zimi si mie de ce toata lumea caumpara caini. Cainii din adaposturi mor de foame de frig si vo dati 10 milioane pe un caine. Eu nu stiu ce sa fac sa va deschid ochii ca trebuie sa adopti nu sa cumperi. In Romania sunt numai oameni fitosi care cumpara caine cu 10 milioane. Ma lasi... Gandeste-te si tu la cainii de pe strada care mor de foame de sete si de frig. Nu te gandesti la ei ca ar da orce sa aiba si eu un mic os, putina caldurica. Pune-te in locul lui si cred-ma ca nu ii place
N U C U M P A R A! A D O P T A!
Cel mai bun ar fi Bulldogul el te si apara si este foarte destept crede-ma si eu am unul Si m-a scapat de la moarte, Cand era sa ma inec s-a bagat sin apa si m-a ajutat.
Eu zic ca buldogu' e misto, dar ce zici de un "Beagle"? Cainii din rasa asta sunt foarte jucausi si sunt foarte inteligenti
Uite aici : http://www.vinatorul.ro/public/ro/articole/detalii/357-Beagle
Buna eu spun ca daca stai la casa este bine sa iei bulldog deoarece el te poate apara, iar daca stai la bloc e bun un mops pentru ca ar fi mai usor de ingrijit.
Marina ai foarte mare dreptate dar eu mai am un caine adoptat din centrul de adoptii theodor pallady si nu poti adopta decat o data si in plus acest caine nu este pentru mine
Adopta saa pur sh simplu poti sa gasesti oricand un cutu frumusica pe strada... te rog eu si toti cateii de pe strada adopta unul :X
Eu am un bulldog francez si e un caine deosebit.insa trebuie sa-i acorzi foarte mult timp si sa nu-l lasi singur, e cel mai frumos si cel mai iubaret caine
Fiecare are voie sa faca ce vrea. Daca vrei anumite caractere, alegi rasa care le are. Daca nu tii neaparat la caracteristicile unei rase poti adopta un comunitar.
Mari ar trebui sa adopte cati caini poate, Allecsandra27 ar trebui sa isi ia un mops daca vrea un companion mic, energic si haios. Sau un Bulldog daca vrea un caine compact, energic si destul de viguros ca sa o apere la nevoie (dar care e mai greu de stapanit chiar de catre stapan).