| Porttocalaaa a întrebat:

Ce parere aveti despre relatia lui Alex Velea cu Antonia? Credeti ca e adevarat in totalitate/doar o parte/doar o barfa neinsemnata? Argumentati!( cu exemple)

15 răspunsuri:
| CorneliaC a răspuns:

Pai e o tampenie, am inceput sa-mi schimb parerea despre Antonia, dar totusi cred ca e adevarat dupa reactiile lor in presa.

| PickUp a răspuns:

Salut!
1.Nustiu de ce te intereseaza... dar ca si cei de la televizor ce pana mea? omu nu are voie la o iubita?:O
2.Da sunt impreuna deoarece:
-I-am vazut sarutandu-se in Afi Palace Cotroceni
- Alex Velea este disponibil precum si Antonia
- Si in plus de ce nu ar fi daca se iubesc!
bafta!
Funda?big grin

| Aphrodytha a răspuns (pentru PickUp):

Disponibil? E CASATORIT MA si si curvista aia are plod..cu altu'' pff.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Aphrodytha):

A divortat sau e in plin divort. Si Antonia daca are copil nu inseamna ca e curvastraight face

Oricum, de ce dezbtaem noi asta aici? Suntem aia de la Cancan sau mai rau, Acces direct? Lasa-ti oamneii sa isi traiasca viata si sa fie cu cine vor ei.

| Porttocalaaa explică (pentru PickUp):

Buna!
1. Nu este chestia ca ma intereseaza pe mine neaparat, vreau sa aflu mai multe opinii.
2. Cum se face ca tocmai tu i-ai vazut sarutandu-se in Afi Palace( adica mi se pare un loc destul de public si pana acum ar fi aparut la tv chestia asta)?
Vreau sa vad mai multe pareri si dupa decid funda. happy

| Porttocalaaa explică (pentru anonim_4396):

Acest subiect mi se pare interesant pentru ca e vorba de doua familii la mijloc si nu ii judec, treaba lor fie ce o fi, eu vreau sa vad doar niste pareri.

| PickUp a răspuns (pentru Porttocalaaa):

Sa stii ca nu totul apare la televizorhappy

| Porttocalaaa explică (pentru PickUp):

Sunt constienta de asta, eu ma ziceam doar ca Afi Palace este un loc destul de public si ca ii putea vedea multa lumea (sau sa ii filmeze) atat. Oricum, multumesc pentru parere. happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Porttocalaaa):

Dragostea cu sila nu se face. Daca lui nu ii mai place de nevasta si a gasit in Antonia o femeie mai buna, nu vad de ce nu ar fi impreuna.

| patriiiii89 a răspuns:

Am vorbit cu ea, personal. E o persoana superba, sincer si la subiect! A zis ca sunt doi oameni care au lucruri in comun si care se inteleg. Acum ce urmeaza vom vedea, dar crede-ma e un om extraordinar! funda?

| Porttocalaaa explică:

Da,ma face sa ma simt mai bine.

| just13 a răspuns:

Eu nu prea cred ca e adevarat. in primul rand Antonia este mult prea frumoasa pentru el si pare desteapta. Probabil este ceva de atras atentia

| BornToDie67 a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa ceri pareri privind niste simple speculatii ieftine, pe care pana la urma pe putini ii intereseaza.winking

| Porttocalaaa explică (pentru BornToDie67):

Nu cer pareri, pentru ca nu e un subiect legat de mine pentru a ma influenta, astfel avand nevoie de parerea altora. Voiam doar sa stiu opiniile oamenilor din Romania in legatura cu acest subiect. happy

| Kyky24 a răspuns:

Eu cred că e adevărată.
ex:au un copil, i-am văzut sărutându-se.
Dar nu le stă bine împreună. El e și urât și țigan, iar ea e așa frumoasă. Nu o merită!

Întrebări similare