| troleibuz a întrebat:

Ce parere aveti despre sterilizarile gratuite pentru animale?
Acei medici isi dau la fel de mult interesul?
Sunt la fel de sigure?
Poate un animal sa moara de la sterilizare?

Răspuns Câştigător
| Sophieka a răspuns:

Buna

Eu personal am dus animalute ale strazii la campanii de sterilizari unde am fost tratati frumos iar animalutele au beneficiat de o operatie la fel ca si in cabinetele veterinare unde platesti, ba din experienta proprie, operatiile la campanii au fost mai ok.
De ce spun asta pentru ca, acum cativa ani cand mi-am sterilizat contra cost pisica la un cabinet cu recenzii bune, acestia iau lasat un ghem de ate in stomac, care in mod normal trebuiau sa fie absorbite in totalitate si a stat cu ghemul de ate mai bine de 6 luni. M-am intors cu pisica la cabinet evident dupa 2 saptamani de la sterilizare si mi s-a spus ca dureaza absorbtia desii nu am mai experimentat asa ceva pana acum.
Anul trecut am sterilizat tot contra cost o catelusa la alt cabinet unde mi s-a impus sa o las cu orele, pe post de supraveghere pana m-am saturat si am dat telefon sa le spun ca vin acum dupa catel si desii am cerut pastile pentru durerile post operatorii, nu mi s-au oferit ca "nu trebuie" desii au fost nevoie.
Operatiile animalutelor la campanii au durat 30 de minute, cu ate absorbabile, operatiile s-au vindecat complet in aproximativ 1 saptamana si nu a fost necesar sa revin dupa animalute, fiindca se face programare, duci animalutul la ora precizata, astepti aprox 30 de minute si iti da animalutul.
Au fost amabili si surprinzatori si ne-au oferit si antibiotice pentru 5 zile si un prosopel pentru a tine catelul in el.
Sa fi alaturi de animalut in ziua respectiva, mai ales in ora dupa ce ti-l da, pentru ca nu e usoara trezirea din anestezie.

2 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

O initiativa foarte buna. Da isi dau, fac si controale dupa procedura, etc.

| Sophieka a răspuns:

Multumesc pentru fundita si succes cu animalutul / animalutele pe care doresti sa le duci.
Ti se va cere sa ai la tine buletinul pentru ca, la fel ca si la un cabinet veterinar, trebuie sa completezi foaia de proprie raspundere in cazul in care animalutul pateste ceva dupa operatie sau moare in timpul operatiei.
Sunt cazuri rare, dar se pot intampla.

Întrebări similare