| XxBlueRosexX a întrebat:

Ce parere aveti despre violenta impotriva animalelor...sunteti de acord sau nu, eu total NU sunt pentru ca si animalele sunt suflet si simt durere daca sunt lovite...voi ce spuneti?

14 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Normal ca NU sunt! Ador animalele pentru ca au sufletul mai curat decat al oamenilor si ofera iubire fara a astepta ceva inapoi.
Oamenii care maltrateaza animelele pe mine sincer ma scarbesc.Le doresc sa aiba aceeasi soarta!

| AtateaConditii a răspuns:

Normal ca nu sunt de acord, oamenii profita de ele ca nu au aparare si le chinuie. Niste idioti am vazut pe youtube cum au dat o pisica cu benzina si i-au dat foc, nu inteleg cum ii lasa sufletul sa faca asa ceva, nici un pic de mila.

| vali1985 a răspuns:

Nu.
Pentru ca animalele sunt suflet si simt durere.
Animalele sunt singurii prieteni ai omului.
Cei care isi bat joc de animale ar trebui sa fie in puscarie.

| Ƨirenia a răspuns:

Sunt impotriva violentei animalelor. (cu exceptia pisicilor- le urasc).
Mai degraba sa fie batuti/omorati tiganii.

| xLove a răspuns:

Bineinteles ca NU sunt de acord! In cele mai grele momente, singurii prieteni adevarati iti sunt animalele. Animalele nu te lasa la greu! Este o prostie sa dai intr-un animal. Cei care fac asta ar trebui sa se puna ei in pielea acelui biet animal lovit degeaba.

O zi frumoasa!

| Roland_Szekely_1987_VBCh a răspuns:

DA ca si noi simtim durere daca suntem raniti.

| XxBlueRosexX explică (pentru Roland_Szekely_1987_VBCh):

Si noi simtim durere dar ele nu iti fac nimic...nu inteleg de ce esti de acord sa fie batute...ele sunt mereu langa tine cand esti trist sau plangi, vin si stau langa tine ori ce ar fi pisica sau catel,
au si ele suflet si nu merita sa simta durere. Fara suparare dar daca ai spus ca esti de acord cu maltratatea lor nu ai suflet.

| Roland_Szekely_1987_VBCh a răspuns:

Am spus ca ai dreptate nu ma intelege gresit am zis ca si animalele au suflete si ca vreau sa traiasca libera si mabucur ca sunt cineva de partea animalelor si eu dau mancar la caine unei vecini in fiecare zi are cocer spaniel si dau oase la el carne stb.

| Haney a răspuns:

NU.eu ador animalele eu mi-as da viata pentru ele.

| cosmo123 a răspuns:

Cel care da intr-un animal e mai prost de cat acel necuvantator.

| hanayonna a răspuns:

NU.si oameni care fac asta ar trebui amendati sau chiar puscarie ca sa se invete minte!

| viorezu a răspuns:

Eu cred ca cei ce actioneaza violent cu animalele sunt niste monstri si eu cred ca acesti oameni ar trebui sa fie in puscarie sau cu o amenda de cel putin 500 euro deci daca nu sa inteles sunt total in potriva agresari unui animal

P.S sunt un iubitor de animale

| lovepusheen a răspuns:

Buna :3! Cel care e de acord cu violenta fata de animale nu are
suflet! Cum poti rani un animal asa de dragalas care se uita cu ochisorii sai lucitori la tine? E imposibil sa nu iubesti animalele insa exista si oameni care le urasc!
Din pacate cat te ai stradui nu poti schimba un om prost! De la violenta fata de animale nu este decat un pas pana la violenta fata de semeni! Cu siguranta eu spun NU maltratarii animalelor. Funda, te rog?

| lovepusheen a răspuns:

Buna :3! Cel care e de acord cu violenta fata de animale nu are
suflet! Cum poti rani un animal asa de dragalas care se uita cu ochisorii sai lucitori la tine? E imposibil sa nu iubesti animalele insa exista si oameni care le urasc!
Din pacate cat te ai stradui nu poti schimba un om prost! De la violenta fata de animale nu este decat un pas pana la violenta fata de semeni! Cu siguranta eu spun NU maltratarii animalelor.Cei care fac asa ceva ar trebui inchisi si chinuiti mai rau decat fac ei cu animalele. Funda, te rog?