| Brumilicious a întrebat:

Ce parere aveti edspre acest blog? Privind faptul ca l-am inceput ieri...:D
http://allexapcurcubeu.blogspot.com/......tp?/search
Cel mai bine formulat rasp primeste funtitsa...

10 răspunsuri:
| ale a răspuns:

Foarte dragut dar faci cam multe greseli gramaticale, fi mai atenta

| Derye a răspuns:

Intai invata sa scrii si apoi faci bloguri.
Apoi cauta articole interesante, nu sentimentele tale.
Trei, tema e urata.

| Paula_1292 a răspuns:

Heii! Si eu sunt din Carei.Nu primesc nimic?laughing

| Диана a răspuns:

Avand in vedere ca esti inca la inceput, e ok. happy
Dar fii mai atenta la gramatica.

| IrinaAndreea a răspuns:

O sa fiu sincera cu tine. Mi se pare prea colorat, chat-ul nu-si are locul acolo, iar povestea cu tatal tau e mult prea personala pentru a o scrie pe un blog, ar fi mult mai bine intr-un jurnal. Plus ca trebuie sa ai grija la greselile gramaticale si la modul in care te exprimi. Cred ca la 11 ani ai putea sa te distrezi mai mult, nu sa-ti faci bloguri!

| simf a răspuns:

Alexa pui, un blog este un jurnal online, pe care-l citesc multi oameni. din respect pentru ei si pentru tine trebuie sa scrii corect gramatical. tot pentru cei care iti intra in jurnalul virtual trebuie sa ai grija de aspect; o fi curucubeul tau blogul, dar zau pre e curcubeliu, prea palpaie toti ochii cand il vad. alege o tema mai putin colorata, nu-ti mai marca textele cu fundal, incearca sa-l faci sa arate ca un jurnal. daca ai scrie intr-un caiet l-ai umple de desenute, sublinieri cu markerul, inimioare?
e un inceput bun blogul tau pentru cei 11 ani pe care ii ai, acum ai grija de evolutia lui. si nu uita: tatal tau sau prietenii lui pot citi oricand ce-ai scris tu acolo, chiar si "mama vitrega". inainte sa scrii, gandeste-te ca iti pui cuvintele in ochii tuturor, ca pe un afis in piata. succes.

| Abcfunny a răspuns:

Este dragut, ti-am dat cerere de prietenie

http://Millz-R.blogspot.com inspirate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand ai multe greseli gramaticale, in al doilea rand nu ai un blog cunoscut ca sa iti pui chat si chiar si asa, chatul nu are ce cauta pe un blog, iar in al treilea rand problemele tale personale nu ar trebui expuse. Gandeste-te ce ar zice mama ta daca ar sti ca publici problemele familiei.

| DoDo a răspuns:

1.gramatica
2.prea colorat
3. e naspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

| andreea_1536 a răspuns:

Sincera sa fiu, blogul e cam plictisitor, adica sunt povesti care nu iti trezesc interesul si ai grija la gramatica