| cipailina a întrebat:

Ce parere aveti voi despre animale? Cum credeti ca sunt tratate? Si cum credeti ca ar trebui tratate?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una iubesc mult animalele, dar observ ca multi oameni le trateaza cu rautate pe strada. O parte din categoria aceea de oameni am vazut si pe TPU:
1. am vazut o intrebare a unui baiat unde a pus o poza unde i-a dat foc pisiccutei lui straight face
2. am mai citit o intrebare a unei fete care si-a bagat papagalul in cuptorul cu microunde si intreba in cat timp va muri acolo

Oamenii astia nu se satura nici pe net sa faca chestii d-astea, dar in realitate...iti dai seama :-s

O zi buna. Bye :*

8 răspunsuri:
| Bibuşca a răspuns:

Toate animalele sunt superba in stilul lor happy. Dar unele sunt tratate groaznic si cele de curte/blocuri mai ales caii cand le da pe spinare cu bata pe spate si caii sa cara o caruta grea si un prost sa te si bata toate animalele ar trebui sa aiba lucruri ca de oameni drepturile pentru ca animalele sunt toate niste suflete nu niste papusi care faci orice vrei din ele sad

| LoveSelena a răspuns:

Eu iubesc din toata inima animalele.Si oamenii care nu le plac sa stie ca si eleau un suflet

Răspuns utilizator avertizat
| cipailina explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsurile voastre, dar din pacate nu pot alege decat 1 raspuns castigator, poate nu inseamna asa mult dar v-am dat cate 2 voturi pentru fiecare. Din rasp. voastre reiese ca sunteti niste oameni iubitori love struck

| ceaschi a răspuns:

Cipailina toti suntem animale.Si oamenii fac parte din categoria asta, si nu ne tratam noi intre noi ca aceeasi specie bine, dar sa trecem la alt rang. In fine toate animalele au rostul lor.Food,companie,paza,frumusete si ceea ce e urat :Sa ai animal ca sa fi "MISHTO"

| thedistroyer a răspuns:

Pai orice animal este dragut in felul lui are ceva bun, ceva folositor.In Romania animalele sunt tratate foarte prost, daca ar face ca in America centre pentru animale (nu ca hingherii...)stii tu politia animalelor ar fi foarte bine. Sunt multe animale care nu au ce manca si sunt foarte urat treatate. Eu sincer ii urasc pe stapani care isi maltrateaza animalele, imi vine sa ii omorbig grinEu am avut un catel care l-am luat pentru ca am un teren si trebuia sa se faca un drum si sa ne apucam de casa dar nu s-a terminat drumu si timp de 1 an l-am tinut latara la niste prieteni statea intr-un tarc si il mai scoteam noi cand veneam.Acolo nu era maltratat pentru ca ii dadeam mancare apa, avea cusca, avea spatiu dar na nu era casa noastra. Dupa 1 an l-am dat la niste vecini la tara dar cainele a fost pus in lant si a omorat cateca gaini si a fugit(la tara,in alt oras,precizez ca,cainele era fiarte tiid, jucaus, deloc agresiv)si l-am gasit si l-am dat la o moara si inca e acolo, dar imi e dor de el...

| SaveAnimals a răspuns:

Am o parere foarte buna despre animale, sunt tratate cu rautate si dispret, ar trebui tratate cu dragoste si blandete.

| SaveAnimals a răspuns:

Thedistroyer in Romania exista protectia animalelor(politia animalelor)numai ca nu sunt fonduri,daca cineva bogat le da bani ca sa mearga asta e super dar nu va face nimeni asa ceva pentru niste sufletele fara aparare,in unele petshop-uri sunt conditii dezastruase, si cainii de pe strada batuti si chinuiti, si nu numai cainii ci toate animalele vagaboante chiar si pasarile...