| Șttefania a întrebat:

Ce parere avetu despre perusi?

Răspuns Câştigător
| AdriixDoo a răspuns:

Sunt foarte dragut si zgomotosi. Sunt iubareti si "smecheri". Eu aveam 3. 2 baieti si o fata. Unul dintre baieti era mai rai si mai ciupea fata, iar cand ma intorceam sa vad ce se intampla, i certa pe celalalt si el iesea nevinovat. Cand a murit cel rau (era putin batran) toata familia s-a intristat. nu mai zic de soramea cea mica...
Merita sa ai perusi, dar sa fie 2 (preferabil pereche, ca sa nu se certe) ca sa nu fie singur. Daca nu oglinda big grin

9 răspunsuri:
| adriangabor92 a răspuns:

Sunt frumosi

| xxdd a răspuns:

Am avut unul, in primul an era foarte foarte zgomotos x(. dupa aia am mai luat unu si l-am tinut in aceiasi cusca.Intre timp al2lea a murit si primul a inceput sa fie linistit si foooarte depresiv, si dupa cateva luni a murit si el.

| nykymyky a răspuns:

Am eu perusi si sunt foarte draguti, nu prea fac mizerie,mie mi-au facut si un ou,si sunt foarte frumosi si i-am,, dresat'' sa stea pe degetul meu, sa vina la mine cand ii dau drumul prin casa. funda te rog

| pwp a răspuns:

Papagali frumosi happy

| justme97 a răspuns:

Mi se par simpatici
mai ales ca sunt multicolori
si foarte energici

| maryfanMJ97 a răspuns:

Sunt ffffff frumosi eu am 3 perusi acasa si imi plac fffffff mult

| golanasha08 a răspuns:

Eu am unu de fapt una...laughing e tare simpatik sunt foarte rekeptivi si frumosywinking

| Dudah a răspuns:

Sunt foarte frumoși, simpatici. Îmi place ca ma trezește dimineața, Coco, perușul meu.

| selena_3794 a răspuns:

Sunt draguti eu am 2 unul e a lui sora mea si unul a meu dar sa stii ca daca nu ai o mama sa le faca curat nu ai nici o sansa...