Sunt foarte dragut si zgomotosi. Sunt iubareti si "smecheri". Eu aveam 3. 2 baieti si o fata. Unul dintre baieti era mai rai si mai ciupea fata, iar cand ma intorceam sa vad ce se intampla, i certa pe celalalt si el iesea nevinovat. Cand a murit cel rau (era putin batran) toata familia s-a intristat. nu mai zic de soramea cea mica...
Merita sa ai perusi, dar sa fie 2 (preferabil pereche, ca sa nu se certe) ca sa nu fie singur. Daca nu oglinda
Am avut unul, in primul an era foarte foarte zgomotos x(. dupa aia am mai luat unu si l-am tinut in aceiasi cusca.Intre timp al2lea a murit si primul a inceput sa fie linistit si foooarte depresiv, si dupa cateva luni a murit si el.
Am eu perusi si sunt foarte draguti, nu prea fac mizerie,mie mi-au facut si un ou,si sunt foarte frumosi si i-am,, dresat'' sa stea pe degetul meu, sa vina la mine cand ii dau drumul prin casa. funda te rog
Sunt foarte frumoși, simpatici. Îmi place ca ma trezește dimineața, Coco, perușul meu.
Sunt draguti eu am 2 unul e a lui sora mea si unul a meu dar sa stii ca daca nu ai o mama sa le faca curat nu ai nici o sansa...
gabybubbles întreabă: