| VesnicRatacitore a întrebat:

Ce pisica este mai potrivita pentru apartament. persanele sau birmanezele?

Răspuns Câştigător
| CEA a răspuns:

Depinde de cat timp ai.Persanele sunt extrem de dragalase si pufoase dar lasa mult par asa ca trebuie sa o perii de 2 ori pe zi. Birmanezele sunt si ele pufoase dar nu necesita periaj atat de des asa ca ca o poti peria la 2 zile chiar. Cred ca birmaneza e mai potrivita.

9 răspunsuri:
| Sparckling a răspuns:

Eu am un motan persan de toata frumusetea.E asa de dragastos si iubitor love struck. Trebuie sa il periez, pentru ca daca nu fac asta lasa multa blana prin casa si face cocoloase, dar acum a invatat sa se linga si il periez o data la 2-3 zile.E bine de stiut ca pisicile persane beau numai apa plata (nu de la robinet) pentru ca matul subtire pe unde fac pipi se poate bloca din cauza apei de la robinet( care nu e sanatoasa) si acestia sunt razbunatori.Razbunatori= nu ii bagi in seama mult timp, isi fac nevoile in patul/canapeaua ta. Daca vrei sa-ti iai o asemenea pisica, personal mi se pare o alegere foarte buna.

| anutza a răspuns:

Persanele sunt superbe, numai ca iti va lasa mai mult par happy

Răspuns utilizator avertizat
| Swallow a răspuns:

Eu un motanas birmanez happy Dar am avut si unul persan deci stiu cum e`. Persanele lasa prea mult par din urma lor,unde nu`ntorci capul ~puf. Sunt foarte dragute, moi, ca niste jucarele de plus insa necesita multa grija si afectiune. Cele birmaneze sunt mai potrivite (parerea mea). Nu lasa atita puf dupa ele si sunt foarte atasate de stapin si de celelalte animale de companie daca la mai ai happy Dar decizia ramine de partea ta :* Bye dear` p.s. veif ace alegerea corecta love struck

| reyandy45 a răspuns:

Eu cred ca birnamezele

| BlackDarkAngel a răspuns:

Persoanele din 3 motive:
1) Sunt super dragute.
2) Daca le inveti sa fie cuminti, ele te vor asculta.
3) O singura data daca le maingai incet si le iei in brate se ataseaza de tine si te asculta, te considera SINGURA lor stapana.

| DedeDedycz a răspuns:

Parerea mea e ca persanele sunt mai potrivite pentru apartament... dar este alegerea ta care iti plac mai mult

| Laura08 a răspuns:

Cred ca persanele sunt mai potrivite pentru apartament. Am auzit ca birmanezele mai strica prin casa. Daca stai intr-un apartament mic, este bine sa iei o femela.

| blueeyes27 a răspuns:

Eu zic ca birmanezele, si sunt si mai frumoase.