Vezi partea plină a paharului:
dacă nu elimină elasticul pe partea cealaltă poți folosi pisica drept elastic pentru praștie!
Depinde cat de mare e. Au fost cazuri in care pisicile au mancat fasii de plastic sau elastice mai lungi si a trebuit sa fie operate
Buna!
Eu iti recomand sa o duci la un veterinar sa ii faca o radiografie sa vada cum este. Elasticul acela poate ramane in mate daca nu l-a mestecat si l-a inghitit intreg si o poate deranja si pe ea.Atat pot sa-ti spun.E posibil totusi daca l-a mestecat sa-l dea afara.
De cand stii tu ca nu se vede?=)
Un catel de al meu mi-a mancat elasticul de par si s-a vazut.
Vai vai vai cât de bine o să se vadă elasticul la radiografie
doar nu este radio opac
nu este din piatra
asa ca o sa se vada cicuciu
Vai filosof mare mai esti! De-a ***** cand mi-am dus cainele la radiografie dupa ce mi-a mancat elasticul de par s-a vazut.Mentin sa spun si ca nu stiu ce fel de elastic i-a mancat lui pisica dar mie mi-a mancat un elastic mai pufos si gros si s-a vazut.De aia am zis, ca doar nu ma bag la postari sa scriu degeaba si daca ar fi cazu si fara sa stiu.
Stai linistit!
O situatie asemanatoare am avut si eu. Am avut o pisica care a mancat peste cu tot cu punga in care era pus. Ideea este ca am aruncat o punga cu o conserva din peste iar ea, neputand scoate pestele de acolo, l-a mancat cu tot cu punga. A doua zi, am observat ca avea punga la fund. A iesit pana la urma si treaba asta, dar nu ai de ce sa te ingrijorezi!