Pai...daca te plictisesti asa de tare fa-ti curat in camera, joacate pe calculator jocuri pe fb, jocuri online unde poti sa iti faci prieteni SmallWorld de exemplu..sau mai gasesti tu, asculta muzica, suna-ti un prieten si stai ore in sir vorbind la telefon daca stai la curte iesi afara sa si stai pur si simplu degeaba si relaxeazate, daca iti place sa scrii scrie poezii, gandeste-te ce o sa faci maine. Sincer nici eu nu prea stiu..eu stau pur si simplu pe net si astept sa se faca zi sa ies afara.
Prieteni multumesc mult ca ati incercat sa ma ajutati dar eu ma refeream la ceva de facut pe computer sau si prin casa pentru ca nu ies acum seara afara.
Să asculți muzică, să vorbești cu prietenii la telefon, să ieși cu câinele la plimbare, să faci curățenie, să ieși la un suc cu cineva, să mergi în parc, să îți faci poze... etc
Cand te plictisesti,spune-i mamei tale asta si sa vezi ce te baga in priza,punandu-te la facut curat in casa,spaland vasele,pe podea, geamurile, stergi mobila de praf, sa duci gunoiul, sa pregatesti masa
Am si eu aceeasi problema.Am o singura prietena si aia nu iese din casa.Deci ma uit la un film, imi fac temele, ies pe afara si singura.incearca si tu
Eu ma refeream la ceva de facut acum seara... ceva de facut in casa
Atunci cand te plictisesti cauta un joc si sa devii obsedat de el, poate asa nu te mai plictisesti
ScumpiKxoxo întreabă: