Bună!
Nu ştiu dacă necesită operaţie.
Du-l la veterinar măcar să-l consulte.
Dacă poţi pune-i nişte praf de Antibiotic şi badajează-i lăbuţa.
Pa-pa.
Ai mers sa vorbesti la cabinete veterinare? Sunt unele cabinete care fac reducere daca vi cu un caine de pe strada.
Stiu pe cineva din Bucuresti care a gasit un pui de amstaff subnutrit,abia mai mergea si nu putea sa manance nimic. A mers cu el mai medic si a descoperit ca are pancreatita si a avut nevoie de cazare, perfuzii(nu putea fi hranit normal, fiindca pancreatita e are legatura cu mancarea, are nevoie de regim pentru tot restul vietii), ajungea undeva la 700-800lei daca imi aduc aminte si i-a facut reducere. Mergi la mai multe cabinete intreaba si ar fi bine sa incerci si la asociatii, trimitele un mail si poate reusesti sa te ajute sau sa-ti recomande un cabinet care face reduceri.
Succes si ma bucur ca vrei sa te ocupi de catel.
Tot la veterinar o sa ajungi, daca spui ca este deja adult e cam greu, fara sa i se puna tija nu se poate repara, deci nu ai incotro, decat la veterinar si operatie!
Ia-ti o prietena si cantati in parc. Diverse melodii. Daca cineva are o chitara si mai bine. Si puneti o palarie jos. O sa strangi ceva bani. Mai ales daca canti vreo 6 zile. Strangi vreo 5 mil. Aaaa de catel mai bine du-l la un medic veterinar. O sa te ajute el. Te rog, imi dai funda?