| SweetGirl_4179 a întrebat:

Ce rasa canina va place cel mai mult si de ce?

Răspuns Câştigător
| Gabry a răspuns:

Imi plac multe rase de caini, dar cel mai mult imi plac cockerii!:xPentru ca sunt atat de frumosi, inteligenti si jucausi:x:
http://upload.wikimedia.org/......iel_01.JPG

27 răspunsuri:
| fzcsm a răspuns:

Labrador pentru ca au acel fizic superb si sunt foarte dragalasi.

| eek a răspuns:

Saint bernard..pt ca intotdeauna m au facscinat cateii aceia din desenela animate cu butoiasul de rom la gat..care isi ajutau stapanii ..superbi:X:X:

| RappK a răspuns:

Urasc cainiihappy!

| iri a răspuns:

Golden retriever si corciturile tongue i love dogs :X:X:X

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Ciobanesc german negru, cunoscut si ca lup alsacian.
Cainele ala face orice vrei daca e dresat. Am avut unul, tin minte ca daca ii dadeam drumu din lesa (il tineam afara in cusca), se ducea in casa si deschidea singur televizorul si se uita... Ma tragea la deal cand urcam vreun deal...

| Swabia a răspuns:

Chiar mai inainte ma uitam pe site despre catei rasa Bichon, tot imi sta in cap sa cumpar unul, desi am acasa un ciobanesc carpatin care e cam prea mare si mi`e frica cum o sa se inteleaga cu un Bichon.
Revenin la rasa, Betho al meu, caci asa il cheama e un ciobanesc carpatin de culoare alb cu un ochi patat-negru. Are o coada stufoasa, de zici ca isi ia zboru`cu ea cand aleargahee hee...Inaltimea mea e de 1.65, iar cand se ridica in 2 labute e mai mare decat mine.big grin
Il am de cand avea 5 luni, iar acum are 3 anisori! happy

| mariobros a răspuns:

Rottweiler, imi plac pentru ca au un singur stapan, nu sunt duplicitari, si chiar daca sunt inscrisi in categoria cainilor cu potential agresiv ridicat, asta nu inseamna ca sunt necontrolati, ei urmeaza tipologia crescatorului sau, in mod general. Sunt deosebit de loiali si asta spune multe despre aceasta rasa.

| www a răspuns:

Bichon havanese. De ce? Pentru ca am unul acasalaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Metis de ciobanesc german.Sunt un pic mai dificili in comportament, dar foarte simpatici si frumosi.

| Puiutz a răspuns:

Buna sweetgirl:)
Mmm.deci toti catelusii sunt frumosi:x. ii iubesc:). animalele mele preferate:x.
Dar. cel mai mult cocker spaniel :x... http://www.digitaljournal.com/......_Puppy.jpg sunt adorabili, jucausi, plini de energie. imposibil sa nu indragesti un astfel de catel!
Desigur sunt multi altii care imi plac. dar acestia sunt preferatii mei.
Ai tai care sunt?:D
Bye`bye.

| hashe86 a răspuns:

Orice rasa de ogari, pentru aspectul aristocratic si eleganta deosebita. parca danseaza cand merg, iar cand alearga denota multa forta si incordare. superbi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubesc cainii, indiferent de rasa (sau mai bine zis, indiferent daca sunt de rasa sau nu). Eu am un cocker spaniel, este foarte inteligent si jucaus. Am avut acum cativa ani un dog german, era bland si loial. Iar din punct de vedere fizic, dalmatienii mi se par foarte frumosi asa ca, pana la urma, fiecare rasa are calitatile ei.

| girlxx21 a răspuns:

Am avut caini din diverse rase... dar cel mai mult mi-a placut Rottweileru... mi-am cumparat unul. Cu toate ca face parte din categoria agresiva dar e foarte iubitor...conteaza sa nu-l enervezi. ii plac copiii ii place sa-i acorzi atentie.are o fata simpatica zici ca-s ursuleti...pe locul 2 ar fi amstaff`ul.

| Ianaaable a răspuns:

Ciobanestii mioritici is preferatii mei pentru ca imi plac cainii mari si flocosi. iar a 2-a rasa ar fi dobermanii:X is caini foarte inteligenti si buni de pazaahappy

| YLLL a răspuns:

Bună! Ador câinii:XCel mai mult îmi plac labradorii şi bichonii :X
Am vazut intr. o zii unul aşa http://www.petz.ro/animale-de-casa/poze/3107/116040809772.JPG nu am mai putut sa. l las din braţe:X:)) era pui.

Bye.:*

| Viuvi a răspuns:

Mie imi plac catelusii din rasa Shitzu.Sunt atat de mici si de pufosi :XSunt cam scumpi ce-i drept insa are o matusa, daca ii vedeti veti fi cuceriti pe loc;)

http://images.google.ro/......tp?/images

| Anca_6939 a răspuns:

Bichon maltez pentru ca sunt super sweet:X

| YepIsSuspended a răspuns:

Bichon, Golden retriever, labrador, ciobanesc caucazian

| Ana a răspuns:

Ciobanesc german love struck

| Emeraude a răspuns:

Yorkshire. Sunt incredibili.Au o capacitate extraordinara de a oferi si a primi afectiune, sunt jucausi si responsabili, sunt si foarte orgoliosi si chiar suparaciosi uneori, au un simt dezvoltat al fidelitatii, se apropie foarte greu de o persoana, dar cand o fac, sunt credinciosi acestuia... au nevoie de multa atentie, grija si dresaj-oricat de nesemnificativ ar fi, au nevoie de el pentru a sti ce le este permis si ce nu...plus ca reprezinta un atuu ca sunt micuti si foarte frumosi, au niste ochi micuti si cu o continua sclipire, migdalati... foarte draguti.

| juno a răspuns:

Ca rasa imi place labradorul, ciobanescul german. Cei mai inteligenti caini. In rest imi plac cainii si nu ma intereseaza rasa lor. Pentru mine restul toti is caini big grin.

| maryana5 a răspuns:

Husky! love struck ptc. au ochii albastri love struck day dreaming

| adrianhasde a răspuns:

Saint Bernard este rasa mea preferata, este un caine dulce si foarte ascultator.

| elenaiuliana a răspuns:

Pitbull.este o rasa de cainii foarte nobila. urasc parerea majoritatii cum ca pitbull-ul este o rasa de caine foarte foarte periculoasa.comportamentul unui caine este direct proportional cu atentia si comportamentul stapanului.

| cosmin_9501 a răspuns:

Fox terier

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rottweilerul ce cel mai frum ciinewinking

| PredatoR a răspuns:

Rottweiler si pe locul 2 amstaff