Imi plac foarte mult cainii lupi .
pe strada am gasit unul. la inceput m-am speriat foarte tare pentru ca era langa picioru meu si ma mirosea ... dar m-am imprietenit repede cu ea . Am stat vreo 2 ore cu ea pe strada :X. Fiecare baiat care vreia sa vina la mine se speria de ccainele meu de paza . Of. cand am mers sa iau o paine pentru ea ma asteptat in fata magazinului :X. Era foarte adorabila :X:X of, of pacat ca nu am putut sa o iau pentru ca eraprea mare si eu stau la bloc .
Iubesc cateii indiferent de rasa si imi plac puii de animale. Parca simt nevoia sa ii mangai, sa ii ocrotesc si ma simt responsabila pentru viata lor.
De la caini, la cai, rechini, serpi si paianjeni imi plac toate in afara de gandaci de bucatarie si viermi.
Îmi plac felinele, de la cele mici-pisicile şi până la fraţii lor mai mari-râşii, leii, tigrii, pumele, jaguarii, panterele şi mai ales gheparzii, inclusiv cele mai puţin cunoscute-oceloţi, servali
Eu sunt mare iubitoare de animale in general. Din cele domestice prefer atat cainii cat si pisicile, indiferend de rasa. Dintre animalele salbatice imi plac gorilele si balenele ucigase.
Toate rasele de caini dar in special shih tzu, husky, basset hound si chow chow
Imi plac pisiciile Ragdoll (sunt foarte blande precum niste jucarii). Imi plac cainii Husky, Caniche, Saint-Beranard(sper ca am scris corect...), Chow-Chow, Bichon, Pug, Buldogii.
Dintre speciile de animale imi plac cainii, deoarece sunt domestici(majoritatea), nu imi plac cainii mici si rai, imi mai plac tigrii, leii... s. a
Imi plac mult cainii, in special Golden Retriever-ii : http://www.youtube.com/watch?v=0h2XKmUAz-Q
Pana la urma toate animalele sunt frumoase in felul lor.nu pot sa zic ca imi place neaparat unul. le ador.animalele sunt favoritele mele.
Cred ca sti si tu si stiu eu ca mie imi plac pomeraniani pikinezi si sayomedi:X
Ador animalele mari(gen lei, tigrii, puma, jaguar, ghepard)si totul ce tine de salbaticie, dar si catelusii(nu conteaza rasa, toti sunt speciali)si animalele de casa.Animalele ne fac viata mai frumoasa!
Din randul animalelor domestice imi plac pisicile birmaneze, iar dintre animalele salbatice: lemurienii si chinchillele.
Eu am un caniche alb cu negru [ e rar] insa imi plac si cow cow [ are o colega si e adorabil] si husky [ am avut mai demult]
inteligenta întreabă:
MunteanDiana26 întreabă: