| RazvanSmile a întrebat:

Ce rasa de caine sa imi iau?! Nu ma pot decide. Vreau rasa medie-mare ca sa am ce duce in lesa.

Răspuns Câştigător
| PiTbuLuL a răspuns:

Si amstaff nu e problema numai ca trebuia sa fi un pic sever cu caini astia sa stie cine e stapanul haitei.Si sa stie cand nu-i voie cand vezi ca face ceva ii dai una peste bot si strigi tare Nu-i VOIE! No sa mai faca si o sa te respecte.

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vezi dacă este ceva pe gustul tău, http://www.animale.ro/caini
Pa, pa.

| florentina_9904 a răspuns:

Buna pai un golden retriver, un husky sau un samoyed eu asa as alege sau daca iti place poti sa iti iei un dalmatian

| Niiiicu a răspuns:

Golden retrieverhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti alege un pitbull. dar vezi sa iti iei pui sa il poti dresa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal Razvan daca iti ei un caine prea mare eu zic ca o sa te traga dupe el daca este prea naravas.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Vezi ce-ţi place aici,
http://www.infocaini.ro/rase-de-caini/
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti un Ciobanesc Alb Elvetian.
Sunt uimitori si usor de dresat happy

| PiTbuLuL a răspuns:

Un pitbull sau un rottweiler.Eu am 2 pitbuli si un rottweiler.Ma distrez de minune cu ei sunt jucausi si foarte protectori.Cand merg in lesa cu ei toti care trec pe strada se feresc in stanga sau in dreapta se tem ca naiba de ei.Credema e super sa ai una din rasele astea mai ales cand cresc maribig grin.

| RazvanSmile explică (pentru PiTbuLuL):

Eu vroiam un amstaf, dar imi e frica ca va creste si nici eu nu-l voi mai putea controla sad

| XoXoPixii a răspuns (pentru RazvanSmile):

Amstafful nu crește foarte înalt.

| PiTbuLuL a răspuns (pentru RazvanSmile):

Si amstaff nu e problema numai ca trebuia sa fi un pic sever cu caini astia sa stie cine e stapanul haitei.Si sa stie cand nu-i voie cand vezi ca face ceva ii dai una peste bot si strigi tare Nu-i VOIE! No sa mai faca si o sa te respecte.

| Paulaaaaaaaaaa a răspuns:

Jack russel terrier, ca cel din filmul masca, iti recomand aceasta rasa deoarece câinii sunt foarte energici si inteligenti.

| pelivanvasil a răspuns:

Un pinscher german pitic sunt foarte amuzanti si foarte foarte iubitori

| nanalicious a răspuns:

York-Shire Terrier... e rasa mica dar e super

| BigKing a răspuns:

Ia-ti un basset! E super!

| Crazywolf978 a răspuns:

Ciobanesc German sau Presa Canario, Cane Corso, Brac German, Doberman

| helooooo a răspuns:

Rase medii de caini nu pre sunt frumosi, mari eobicei ori sunt prea inofensivi, ori prea rai.Depinde si de ce persoana esti tu.Eu sunt foarte activa asa ca mi-am luat un bichon havanez, nu ii cade nici parul, e jucaus si ai ce pune in lesa.Rasele mari sunt cam periculoase. funda?puppy dog eyes