Buna eu am vazut un catel dulce si foarte adorabil era canis gri corcit cu bichon era de inaltime medie alb cu pete gri si super dragut
Indiferent dar sa nu fie nici pitic nici foarte mare si sa fie alb la culoare poate avea si un pic de gri.De exemplu foxterrier.
Mie mi-ar place sa Am Pitbull pentru ca rasa pitbull e una jucausa si Plina de energie ca sa nu mai zic ca imi place si parul lor foarte scurt Si sunt si foarte buni caini de paza.
Rottwailler sau Labrador [ sunt inteligenti]. totusi, mi-ar placea si un Husky dar vara... imi e mila de ei [ fiind caini specifici iernii].
Labrador, Golden Retriver, Lupul. câinii trebuie să fie mari! Mie aşa îmi plac să arate a câini nu a şoareci.
Depinde unde stai daca esti la casa eu ador labradori iar daca esti la apartament un bichon e destul. Sa stii ca orice caine ai avea si de orice rasa ar fi l-ai iubi enorm:X
Pitbull am deja doi sunt foarte ascultatori si daca sunt pitbull pur nu mixuri nu o sa iti faca niciodata rau.
Bichon..sunt pufosi, statura mica numai buni pentru apartament..sunt foarte jucausi