Rase de caini: Eu am husky siberian, dar imi place mult si Labradorul sau Chow Chow.
Rase de pisici: Angora Turceasca, Birmaneza, Persana Alba.
Sa am prieteni care sa ma vorbeasca pe la spate?
Nu, n-ar avea motive.
1.Imi plac foarte mult cainii husky .
2. Pisicile persane sunt foarte dragute.
3.Am avut, dar am rupt orice legatura cu ei.
Imi plac caini-lupi, pisici nu si nu am prieteni care imi vorbesc pe la spate:d
De la ce fel de rase de caini va plac sau de picsici, ai trecut rapid la :"aveti prieteni care va vb pe la spate?"nu se leaga una cu alta sub nici o forma si raspunsul la ultima intrebare e ca :da! intotdeauna cineva, undeva, candva te va vorbi pe la spate si pana acum sigur a facut-o cineva, si nu cred ca e un caz singular.
cat despre rasele de caini preferate, eu prefer rottweiler-ul sau bichon-ul la rasele mai mici. pisicile nu le suport.
Imi plac cainii chow-chow si pisicile persane. Prieteni care sa ma vorbesca pe la spate, pe langa ca nu as avea de unde sa stiu daca o fac, nu am - aceia nu-mi sunt prieteni. Persoane care ma vorbesc pe la spate cu siguranta sunt.
Imi plac cainii husky dar eu am doi ciobanesc germani, care imi plac si ei si un ciobanesc mioritic pe care-l ador... oricum, imi plac cainii in general ( am 5 )
si la pisici, sincer nu prea imi plac singurele care-mi plac sunt cele persane, am avut una dar mi-a fost furata
Cainii chow chow sun preferatii mei, ii iubesc, de ziua mea parintii au spus ca imi iau unul! :X:X:X
underyourrainbow întreabă: