Husky sau bichon... dar eu ador si corciturile. orice ati spune multe rase s-au format din corcituri.eu am o catelusa Missy care este beagle cu jack russel terrier si multa lume a spus ca este mai frumoasa ca orice rasa pura
Pai mie imi plac Malamutii de Alaska si Husky Siberieni. Mersi tuturor pentru raspunsuri.
Ciobanesc polonez Lowland -il ador!
Uite mai multe despre el:
http://www.infocaini.ro/rase-de-caini/rasa/ciobanesc-polonez-lowland
Husky siberian.
de ce? din cauza ochilor albastri, adora zapada sunt incapatanati dar foarte destepti, adora copii si sunt foarte dragalasi
Poi imi plac Cocarii pentru ca sunt asa mai mititei si gragalasi, Terrier la fel sunt mici, Huscki imi place culoarea ochilor aproape toate imi plac. tie?
Collie.Este un caine foarte inteligent, activ si plin de energie, vioi, dornic munca si sensibil.
De regula imi plac cainii de talie mare, agresivi si cu o personalitate puternica.
Saint Bernand. Pentru ca sunt inteligenti, mari, au latrat foarte puternic, sunt blanzi, dar in acelasi timp pot apara proprietatile. Ce mai... Sunt perfecti!
Dogo Argentino, Staffordshire BullTerrier, Bull Terrier, Ciobanesc Mioritic. Cam atat.
Mie imi plac husky pentru. ca au ochii albastrii, adora zapada(la fel ca si mine), sunt mari si puternici daar draguti.
Imi place rasa de caini Hushy si Chow-Chow(Ceau-Ceau)
Husky imi plac pentru ca au ochii albatsrii (ochii mei preferati), adora zapda ca si mine si sunt foarte blanzi
Chow-Chow imi plac pentru ca sunt atat de pufosi si blanzi...si sunt haiosi cu limba lor mova
Bichon havanesse
deoarece e jucaus, amuzant si e rasa catelusului meu, dodo.
Imi plac cei husky :X si white terrieri pur si simplu pentru ca sunt jucausi si arata foarte bine
Huski fiindca am si eu unul si stiu cum e:jucaus, inteligent, frumos, cu ochii albastri>il cceama Spike
si bichonul havanese pentru ca am unul si eu unul si stiu cum e:jucaus, inteligent si obraznic>il cheama Toto
Mie cel mai mult imi plac chihuahua. Sunt asa dragalasi o:3. http://www.webpanache.com/......_puppy.jpg
Pekinezii si bichonii sunt foarte draguti pentru ca sunt foarte jucausi si de obicei nu prea musca
Puddle - nu lasa par si sunt foarte draguti
Dar eu am un brac german si chiar e foarte inteligent si jucaus si dragut.
Bichon maltez-sunt sunt micuti si pufosi si jucausi:X:X
haski-imi plac ochii iar cand sunt mici sunt atat de daragalasi :X:X
imi plac mai ales cei mici si pufosi :X:X
Chow Chow imi place pentru. ca arata ca niste ursuleti draguti si au limba mov de altfel sunt foarte draguti si nu musca
Pei mie imi place sanbernad pntru ca este asa mare si pufos.este tare dragalas oricum mie imi plac cateii mari. apropo dragut caine in poza