| Larette a întrebat:

Ce rasa de caini vi se pare cea mai frumoasa si de ce?

50 răspunsuri:
| manuelaaa a răspuns:

Husky sau bichon... dar eu ador si corciturile. orice ati spune multe rase s-au format din corcituri.eu am o catelusa Missy care este beagle cu jack russel terrier si multa lume a spus ca este mai frumoasa ca orice rasa pura

| Zuzulina_9287 a răspuns:

Huski fiindca am si eu unul si stiu cum e:jucaus, inteligent, frumos, cu ochii albastri>il cceama Spike
si bichonul havanese pentru ca am unul si eu unul si stiu cum e:jucaus, inteligent si obraznic>il cheama Toto

| cornel a răspuns:

Bichon

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca cea mai frumoasa rasa de caine este ceau ceau ca este foarte pufos cainele si foarte dragut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt tare interesata de rasele de caini pe primul loc este Chow-chow pe locul 2 este Pomaranianul pe locul 3 este Si-Tzu pe locul 4 sunt bichoni. iar pe ultimul loc sunt Cirneco dell'Etna. mie una imi plac bichon caniche

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt tare interesata de rasele de caini pe primul loc este Chow-chow pe locul 2 este Pomaranianul pe locul 3 este Shi-Tzu pe locul 4 sunt bichoni. iar pe ultimul loc sunt Cirneco dell'Etna . mie una imi plac bichon caniche

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt forte orientata in privinta cainilor si o sa va spun locul lor pe primul loc este Chow-chow pe al doilea loc este Pomeranian pe al treilea loc este Si-tzu pe al patrulea loc este Bichon si tot asa dar pe ultimul loc este Chinese Crested mie imi plac Bichoni Caniche

| didutzalu a răspuns:

Eu sunt forte orientata in privinta cainilor si o sa va spun locul lor pe primul loc este Chow-chow pe al doilea loc este Pomeranian pe al treilea loc este Shi-tzu pe al patrulea loc este Bichon si tot asa dar pe ultimul loc este Chinese Crested mie imi plac Bichoni Caniche

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yorkshire terrier

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Siberian husky au ochii albastri si frumoshi ca niste ingerasi! imi plac blana lor imi place sai pup pe frunte happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brac german pentru. ca este frumos si jucaus!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciobanescul mioritic este o frumusete si ditamai animalul te poate apara problema este ca acesti zei ai frumosului ies in calea masinilor atacandule

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciobanescul mioritic este o frumusete si ditamai animalul te poate apara problema este ca acesti zei ai frumosului ies in calea masinilor atacandule

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bisoni cu canisi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bull terrier miniature sunt dragalasi si potriviti pentru apartament si frumosi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://static.gotpetsonline.com/......r-0126.jpg bull terrier sunt dragalasi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai frumoasa rasa mise pare cocarul spaniol pentru ca au acele ureci si ochisori aceia blegi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Samoyed
pitbull sau rottwailer

| Ritsuka a răspuns:

Pai eu cred ca cea mai frumoasa rasa este Alaskan Klee Kai ( puteti gasi poze pe net ) de ce? pai sunt foarte draguti si pufosi ca un huski in miniatura, actual aceasta rasa este o corcitura intre Malamut de Alaska / Huski Siberian si / American Eskimo laughing ^+^... Mi-ar mai placea insa si Border Collie si Pinscher Pitic...

| Jipa_Mihnea_1955 a răspuns:

Hasky e foarte jucăuşi şi prietenoşi

Întrebări similare