Husky sau bichon... dar eu ador si corciturile. orice ati spune multe rase s-au format din corcituri.eu am o catelusa Missy care este beagle cu jack russel terrier si multa lume a spus ca este mai frumoasa ca orice rasa pura
Huski fiindca am si eu unul si stiu cum e:jucaus, inteligent, frumos, cu ochii albastri>il cceama Spike
si bichonul havanese pentru ca am unul si eu unul si stiu cum e:jucaus, inteligent si obraznic>il cheama Toto
Eu sunt forte orientata in privinta cainilor si o sa va spun locul lor pe primul loc este Chow-chow pe al doilea loc este Pomeranian pe al treilea loc este Shi-tzu pe al patrulea loc este Bichon si tot asa dar pe ultimul loc este Chinese Crested mie imi plac Bichoni Caniche
Http://static.gotpetsonline.com/......r-0126.jpg bull terrier sunt dragalasi
Pai eu cred ca cea mai frumoasa rasa este Alaskan Klee Kai ( puteti gasi poze pe net ) de ce? pai sunt foarte draguti si pufosi ca un huski in miniatura, actual aceasta rasa este o corcitura intre Malamut de Alaska / Huski Siberian si / American Eskimo ^+^... Mi-ar mai placea insa si Border Collie si Pinscher Pitic...