Mie imi place foarte mult Ciobanescul German. Si foarte frumosi si foarte destepti sunt cateii din rasa Beagle
Pai, sincera sa fiu toti cateii sunt frumosi.Insa mie imi place in mult special caucazian si bichon.Si slava Domnului, ii am.
Mie imi plac toti cateii nu am o rasa favorita, dar mi-ar placea sa am un hasky si un bichon . Imi plac toate animalele
Hei
Pai imi plac:Labradorii.Cocker Spaniel.Beagle.Ciobanesc german.
Mi se pare ca` sunt cei` mai faini
Dar tie?
Vai, eu ador cainii si cred ca fiecare rasa de catel are farmecul ei
Totusi, daca ar fi sa-mi aleg cu greu cu greu preferatii, ar fi chihuahua-pentru ca am unul si sunt atat de mici si ai mereu un instinct matern asupra lor de protectie, de ex, dar totusi au o personalitate atat de puternica - si dobermanii-imi doresc unul pentru cand ne vom mari curtea si gradina, sa aiba un spatiu mai mare: ne-ar manca mama pe mine si pe tata daca i-am aduce unul atat de imens in casa, in comparatie cu chihuahua Ei imi plac pentru aspectul fizic, pentru acea tinuta regala pe care o au, pentru ca sunt foarte in masura sa te protejeze! oo, dar toti sunt draguti, parca imi si pare rau ca i-am nedreptatit pe ceilalti alegand doar doua rase de caini
Dar tiee? :**
Pudelii:X:din asta am eu)
bichoNII:X:X
labrador retriver:X:X
husky:X:X
Beagle:X:X
Golden retrieverul:X:X
Shih-tzu:X:X
preferatii mei:X:X:X:X
dar ai tai?
Mie îmi place cel mai mult Labradorul. E una dintre cele mai inteligente rase şi buni înotători pe deasupra.
Beiia întreabă:
AvalohAlyn întreabă: