| NothingImportant200 a întrebat:

Ce rasa de catei vi se pare mai speciala? Mie yorkshire terrier!

Răspuns Câştigător
| laracroft a răspuns:

Fiecare catel este special prin gesturile sale, asemeni unui copil.
Da, ai dreptate, yorkshire terrieri sunt foarte draguti dar si foarte rasfatati, incapatanati, delatfel cum sunt toti terrieri, cunosc din proprie experienta.
Momentan ma bucur de catelul meu din rasa West Highland White Terrier, un incapatanat si jumatate care nu-ti mai da drumul din moment ce te-a prins in raza sa vizuala, foarte nabadaiosi, stapani pe sine, dar nu ai cum sa nu indragesti fata aceea de milog pe care o fac.
Shih-Tzu este o rasa foarte interesanta deasemeni, catei foarte inteligenti si jucausi, perfecti pentru apartament, nu sunt foarte energici, niste jucarii si ei.

Ti-as putea descrie fiecare rasa in parte, gasindu-i fiecareia o multime de avantaje, orice catel este special, cum spuneam mai sus, te inveselesc cu jocurile lor, iti fac ziua mai frumoasa chiar in momentul in care credeai ca totul e fara scapare.
Toti cei care au un astfel de patruped pot confirma ca viata lor este inseninata de acestia, foarte buni companioni!

13 răspunsuri:
| RealLife a răspuns:

Husky

| Underground_8492 a răspuns:

Brac german, Dog german, Pitbull, Lup, Bulldog Englez

| Bacemi a răspuns:

Golden Retriever. Rasa mea preferata.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Mie imi place rasa Chihuahua. Daca nu as avea matze, astfel de catel mi-as lua!

NOname
| NOname a răspuns:

Da, Yorkshire Terrieri sunt dulci, mai ales cand sunt mici.
Insa rasa mea preferata este Cavalier King Charles Spaniel. Acesti caini sunt ideali pentru viata in apartament, dar si la casa. Dupa parerea mea, sunt unii dintre cei mai afectuosi, inteligenti si frumosi caini din rasele de talie mica. Nu au o blana foarte lunga, asa ca n-o sa fie casa plina de par, nu sunt foarte galagiosi, sunt ascultatori si nu se uratesc la maturitate. Niste poze: http://photobucket.com/images/cavalier%20king%20charles%20spaniel/ si un video cu si despre Cavalier King Charles Spanieli: http://www.youtube.com/watch?v=ave3YP77vhU.

| clauu a răspuns:

Labrador

| Karuna a răspuns:

Depinde de ce intelegi tu ca "speciala". Oricum e dificil sa-ti alegi rasa potrivita tie. Daca esti o fiinta activa, nu-ti lua un caine lenes.
Sa ai un animal e o responsabilitate in plus.Intreaba-te daca poti sa ti-o asumi, animalul merita si el sa traiasca cat mai bine.

| IrinaAndreea a răspuns:

Chow Chow love struck

| CrySsa_4535 a răspuns:

Labrador retriever ;x

| hidrargir a răspuns:

Molosoizii, de orice fel: dogue de bordeaux, cao brasileiro, bull-mastiff, cane corso, mastino napoletano s. a.
"Special" nu are grad de comparatie, "mai speciala" e o ineptie, dar banuiesc ca te intereseaza de ce ne place o anumita rasa, ce o deosebeste de restul.
Molosoizii sunt puternici, dar linistiti, calmi, protectori, foarte atenti cu copiii, rezistenti si devotati.
Au si neajunsuri: sunt cotati destul de slab (72/80 dupa Stanley Coren) ca animale utilitare. Predispusi la probleme de articulatie, mananca foarte mult, si traiesc cam putin.

| Christina a răspuns:

Mi-as dori un Chihuahua dar am si un coker happy si il iubesc happy

| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

Doamne ce atre esti si mie de cand imi doresclaughingesti superwinking

| oElisabeth a răspuns:

Westie, Bichon Havanez, Boxer [ Rottweiller-ii adooor ] :X