| TheBigBOYS a întrebat:

Ce rasa de catelus as putea sa imi cumpar sa fie micut ca un bishon dar sa fie si rezistent la frig ca nu pot sa il tin in casa. sad

8 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Buna.
Cainii mici si de rasa nu prea suporta frigul, racesc repede pentru ca nu au imunitatea ridicata, sincer nu vad de ce sa dai 200-300 de lei ca sa il ti afara.
Eu te-as sfatui sa adopti un caine de la un adapost sau de pe strada, acel caine o sa iti fie loial, plus ca el este obisnuit cu frigul si cu schimbarile bruste de temperatura.

| TheBigBOYS explică (pentru LaLaura):

Da ai dreptate dar eu as vrea totusi o rasa mai faina de caine.
Nu poti sa imi zici o rasa de caine si daca e un pic ma mare decat un Bishon dar sa nu fie foarte mare maxim cat un Beagle.O sa il tin si in casa da doar iarna.Deci imi poti zice te rog?

Imi zici totusi o rasa de caine sa fie maxim cat un Beagle. Il tin si in casa dar numai iarna. TE ROG ZICI!?

FUNDA

| LaLaura a răspuns (pentru TheBigBOYS):

O sa il chinui daca il ti afara, nu te gandi la tine, ci gandeste-te la el, la sanatatea lui.
Sunt caini de rasa care nu pot rezista la anumite temperaturi, si pot morii, ori de cald, ori de frig si nu este pacat de el? Nu e pacat de ce ai investit, bani, timp, dar afectiunea fata de el?
Un caine nu este o jucarie, si nu trebuie tratat ca pe un obiect si ca pe o fiinta la fel cum si mama ta te trateaza pe tine.
Pe acest site gasesti rasa in functie de cerintele tale
http://www.infocaini.ro/rase-de-caini/selector
Dar cainele nu este un moft, ci o responsabilitate!

Pai tocmai de aia am intrebat inainte sa imi cumpar ca vreau sa stiu ce rasa de caine este rezistent la frig si sa fie de talie mica. NU il iau ca un moft vreau sa imi cumpar unul mic ca am un caucazian dar pe acela nu il pot primi in casa si nu ma prea pot juca cu el ca este agresiv cande vede oameni straini.Deci te mai intreb inca o data nu sti o rasa de caine care sa fie catusi de cat rezistenta la frig?
FUNDA

Ti-am dat acel site, acolo poti sa selectezi in functie de dresaj, protectie, ingrijire, etc. si iti cauti acolo ce caine te-ar interesa in functie de astfel de criterii.

Da am sa caut si acolo dar vrea sfatul teu personal!
Spune-mi o rasa de caine care sa fie cat de cat rezistent la frig!
TO ROG!

Personal, nu stiu, eu am un maidanez de pe starda si are 1 an si il tin afara si un pechinez de 14 ani care il tin in casa. Cum am spus si in primul comentariu, un caine de pe strada e net superior cand vine vorba de rezistenta la frig dar si la cald. Iar in general, cainii de talie mica, nu sunt rezistenti la frig, daca vrei sa iei in calcul raspunsul meu personal bine, daca nu tot bine.