Noi avem un coker de culoare neagra.Este si foarte frumos, jucaus, inteligent si ne ne iubeste enorm.Nu este greu de intretinut si il poti dresa cum vrei tu ca este receptiv si ascultator.
Bună, poţi găsi pe www.whiskas.ro sau www.hipet.ro
Încearcă acolo, eu sincer nu prea mă pricep la câini :d
Succes!
Ia si u un caine dupa drum. iti poti alege si nu te costa nimic si nu sunt nici pretentiosi
Beagle! Sunt de talie medie si se acomodeaza foarte bine in apartament! Sunt usor de intretinut, sociabili, afectuosi si inteligenti, invatand foarte repede "comenzile" sau acomodandu-se usor cu locurile noi. Si pe langa "bla bla-urile" astea, sunt asa de simpaaaatici
Iti recomand Bichon, sunt caini foarte dragalasi, pufosi si jucausi.am avut si eu.mia placut foarte mult
Pikinezii.am si eu si varmea.sunt mici cat palma sau putin mai mari si nu cresc toata viatasunt asa mici si pufosi.nu fac absolut deloc mizerie cel putin al meu si a lui varmea se pisa de 2 ori pe zi il scot afara dimineata la 7:30 cand plec la scoala.si pe la 8 seara si daca nu il scoti nu se pisa...si de *** odata pe zi cand il scot afara. te pup si sa ne spui si noua ce ai ales! si adora sa ii dragalesti daca de exemplu stai si te uiti la tv sau la pc sta in poala ta nu are nici o treaba si adoarme si daca vrei sa te joci cu ei are orikand kef.sunt si rai doar daca ii innveti! eu pe al meu l-am invatat si maraie cand vine cineva la mine dar se obisnuieste! daca vrei doarme cu tine in pat sau jos langa tine si sunt ffff suparaciosi daca nu ii bagi in seama se pun intr-un colt si plang>> sunt niste caini nemaipomeniti si nici nu lasa par exagerat
LuciaScumpik întreabă:
Aela întreabă:
Razvan123Tirtan întreabă: