| khristineee a întrebat:

Ce rasa va place mai mult, chiwawa sau bichon? Justificati-va!

Răspuns Câştigător
| Betty_9264 a răspuns:

Clar,Bichon eu am 3 si sunt foarte, foarte jucausi.Cand ma vad sar pe mine sa ma joc cu ei.Sunt foarte blanosi ai mei au blana foarte mare, trebuie sa ii pieptan de3-4 ori pe saptamana pentru ca stau la curte.In schimb Chiwawa sunt foarte micuti, si firavi, au parul scurt.E adevarat e mai usor de intretinut dar...tot Bichonii ii ador:X Funaaaaa?!

10 răspunsuri:
| CastravetteLaDesert a răspuns:

Chiwawa...eu am 2 bihoni si sunt cam blegi si lasa par...bichon-ul e bun doar pentru concursuri de frumusete, dar chiwawa e un fel de caine de paza in miniatura!

| Holocaust a răspuns:

Chiwawa şi bichonul sunt cele mai penibile şi urâte rase de câini.
Nu-mi place niciuna dintre cele două propuse de tine. Dacă vrei ceva fain,incearcă un boxer,un golden retriever,doberman, samoyed, un beagle sau orice altceva.Crede-mă că pe javrele alea două dai banii degeaba.
Aş prefera să cresc un maidanez de-ăsta de pe stradă decât o chestie de-aia hidoasă.

| wyo a răspuns:

I-ati un maidanez

| meriuss a răspuns:

Daca esti cea din poza imi place rasa m... chiwawa happypentru ca nu-mi place bichon(ca sa justific)

| Dumnezău a răspuns:

Chiuaua si bichonul sunt sobolani cu blana, numai buni pentru poance, metrosexauli si alte animale proaste.Ia-ti un St.Bernard!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bichon, imi plac mult ghemotoacele astea de blana, sunt asa pupacioase si dulci love struck.

| alextheking11 a răspuns (pentru Holocaust):

Nu stiu? Amandoua sunt dragute!

| khristineee explică (pentru Holocaust):

Vreau un caine micut. sa nu creasca foarte mare

| Holocaust a răspuns (pentru khristineee):

Ia-ţi un beagle.E drăguţ, arată cât de cât a câine şi nu creşte chiar mare. şobolanii ăia cu blană gen chiwawa sau bichon mi se par oribili.Mie una, nu-mi plac şi nu mi-aş lua niciodată unul.Sunt pentru piţipoance, nu ştiu.în fine, faci ce vrei...

| Betty_9264 a răspuns:

Multumesccccccc,pentru funda!:*

Întrebări similare