As recomanda urmatoarele rase : 1.Bichonul Maltez ( este mic, alb si pufos, nu e asa de usor de ingrijit dar este un animal de companie super ) 2.Pekinez ( este mic, de un maroniu sau negru, cu botul negru, foarte usor de ingrijit, loial!) 3. Spaniel Japonez( este mic, de obicei negru sau maroniu cu alb, usor de ingrijit, familiari! ) 4. Yorkshire Terrier! sunt super draguti toti! ai de unde alege! cpc ( sau nu...) da si FUNDA!
Bichon maltez,bichon havanese,bichon frise,pechinese,shih-tzu,teckel,yorkshire terrier,westie,cavalier king charles,boston terrier,bulldog francez,caniche pitic,pug(mops),pincher pitic,papillon,pomeranian,terrier scotian,chihuahua, cocker spaniol american, schnauzer pitic.
Buna. Pai sunt multe rase de talie mica/toy, acum este important ceea ce iti place tie.
Eu am un Pekingese si este foarte iubitor cu mine si cu familia mea (e femela si urmeaza sa aiba puiuti).
Poti sa te uiti pe internet la cainii de rasa care raman mici, de ex : Shih-tzu, Spitz Pitic, Jack Russel Terrier, Mops, Pinscher Pitic, Yorkshire Terrier, Westie, beagle etc...
Totul depinde de tine.
Pai, Shitzu( cred ca asa se scrie), Bichon, imi plac foarte mult, Terrieri Yorkshier, Teckel, Soricar( dar dupa mine nu sunt prea frumosi), cam atat stiu, bafta!
Iti regomand rasa yorkshire terrier sunt cei mai mici catei mai mici ca chiuaua crede-ma pa cuvant deoarece mi-am luat si eu unul si e super dragut funda?
Nu prea sunt gen chihuahua, dar sunt adorabili si mici
shih tzu sau bichon maltez
Sper sa-ti placa.
Griffon de Bruxelles
Cavalier King Charles Spaniel
Chihuahua
Affenpinscher
Chinese Crested
English Spaniel
Bichon Havanez
Greyhoundul italian
Chin japonez