Birmaneza. Am avut vreo 7 luni pisica, apoi a disparut. Dar pot sa iti spun ca era absolut adorabila. Era linistita, nu rodea, nu zgaria, era jucausa cand o starneai, stia sa faca la tavita, sa ceara de mancare, o dulceata, ce sa mai zic. mi-a parut foarte rau dupa ce a plecat (sau a fost luata de cineva). Am avut o gramada de pisici, dar ea era the best.
Imi pare foarte rau de pisica ta! eu sunt o mare iubitoare de pisici.
Si eu iubesc pisicile. Nu stiu ce s`a intamplat cu ea, intr-o zi am lasat`o afara sa se joace cu celelalte pisici ale vecinilor si cand am chemat`o, n`a mai venit. Era foarte blanda si o putea lua oricine. Am trecut printr`o perioada mai grea dupa disparitia ei, dar am primit alta pisica si e ok si asta, insa nu ca si cealalta. Mersi si iti urez noroc in a`ti gasi o felina.
Cele sfinx nu lasa par
În afară de alea sphinx.
Sphynx, Albastru de Rusia, în general cele cu păr scurt, pot fi și maidaneze. Eu am un Bombay, și e absolut perfect.
Bengazaleza, Bombay, Pixie bob, Egyptian Mau, Scotish fold, Singapura, Cornish Rex, California spangled, korat, Savannah, Sphinx
Alea epilate
Serios, toate pisicile lasa par...asa e natural si normal, pan' si la om cade paru...ai vrea sa ai copil chel?! Persoane apropate chele?!
ZeePinkStar întreabă:
Marin_Radu_1994 întreabă:
Deniissel întreabă: