| Anonimanonimus677 a întrebat:

Ce rase de pisici va plac?happyMie imi plac Mau egipteana(de aia am eu acasa):dRasa de pisici cea mai draguta primeste fundahappy

Răspuns Câştigător
| Nimphetamine a răspuns:

Albastra de Rusia,Korat,Persana, Charteux, Europeanacu par scurt.Sunt cele mai sweet

22 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Nici una

| RamonaB a răspuns (pentru negru30):

Pfffffffffff de invidie zici asa baiii ca lumea are o asemenea pisicuta rara in casa asaaa, ce noroc pe ei smug big grin tu nai haha. sa le mananci de ca... pe toate pisicutzele si pe noi toti de aici, asa rolling on the floor tongue yeeeeeeeeee

Pfffffffffff de invidie zici asa baiii ca lumea are o asemenea pisica rara in casa asaaa, ce noroc pe ei smug big grin tu nai haha. sa le mananci de ca... pe toate pisicutzele si pe noi de aici, asa rolling on the floor tongue yeeeeeeeeee

Pff,sa le mananci ca... la toate pisicile si noua de aici baii. suntem extrem de norocosi ca avem pisici asa smug big grin tongue

Ha sa le faci ceva la treaba mare la toate pisicile inclusiv noua de aici. suntem extrem de norocoase ca avem pisici asa smug happy

Negru30,cand pisicile fac treaba mare tu sa le stergi cu tongue noi avem noroc cu astfel de pisici smug

Negru30,poti sa le iei treaba mare la pisici smug... sti tu...

Negru30,fale ceva la pisici sti tu... smug ca sa nu mai vorbesti tu asa big grin

Negru30,numai vorbi tu asa de pisici ca o sa te manance smug big grin

Negru30,nici una tu smug

| RamonaB a răspuns:

Pentru negru30: tu nici una. smug si sa le faci ceva la pisici

| RamonaB a răspuns:

Pentru negru30: tu nici una. smug si noi avem noroc ca avem asa pisici. iar tu

| RamonaB a răspuns:

Pentru negru30: tu nici una. smug

| RamonaB a răspuns:

Pentru negru30: tu nici una smug

| RamonaB a răspuns:

Pentru negru30, tu nici una smug

| DianaLovehr a răspuns:

Mie-mi plac toate, dar cel mai mult cele pufoase sau rasa:http://www.fancykittens.com/......566927.jpg snowshoe.pot pune inca o rasa care-mi place?

| Anonimanonimus677 explică (pentru DianaLovehr):

Poti pune cate rase vrei tuhappycate iti plac

| DianaLovehr a răspuns:

Eu una de asta tin in casa:http://www.prieteni.ro/uploads/oracol/a66379_261024_pisi_pufos.jpg
nu este tocmai rasa preferata dar o iubesc mult.(nu este ea cea din poza dar seamana leit cu aceasta)

| sandutz96 a răspuns:

Http://www.google.md/......tp?/imgres

uite asta e rasa mea preferata;);)

Întrebări similare