| PepsiGirl a întrebat:

Ce sa aleg Bichon sau pisica?!

Răspuns Câştigător
| Morpheu a răspuns:

Depinde cu care rezonezi mai mult. Nu e ca și cum alegi între un aparat de fotografiat Nikon și altul Canon.
Bine, depinde de mâță, dar în general mâțele îs precum oamenii introvertiți, de aia se potrivesc mai mult cu ei.
Iar câinii îs precum extravertiții.
Tu cum ești? Dacă vrei să sufoci animalul și să-l scoți afară să-l arăți sutelor tale de prieteni, cumpără câinele ăla.
Dacă pur și simplu vrei să îngrijești un animal deși cel mai probabil în majoritatea timpului n-o să aibă chef de tine, cumpără mâța.

17 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Un hamster.
Nu face mizerie in casa, nu rupe perdelele, nu fura papucii si ciorapii, etc. happy

| Adry05 a răspuns:

Depinde de tine. Pentru apartament e mai usor pisica mai ales daca n-are cine sa plimbe cainele de minim 3 ori pe zi

| SilentRain a răspuns:

Bichon

| Legion7X a răspuns:

Https://youtu.be/UESr4svRpKs

Uite aici unul simpatic ce zici? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pisica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pishon

| Raducons a răspuns:

Un caine te poti plimba cu el.o pisica daca nu stai la casa sau la parterul unui bloc nu poti sa o scoti afara,
Dupa parerea mea nu merita nici unul.Cheltuiala degeaba si dezamagire dupa.

| VALCUANDREI1994 a răspuns:

Sobolan cu corn.

| wpAbby a răspuns:

Bichon,eu am unul maltese, este mic, jucaus, dragalas.Cat despre paza, ce poate face o pisica.Cainele latra (daca il inveti sa nu latre la tine si familia ta).Nu poti plimba pisica in lesa, poate fuge din curte.

| Ievi a răspuns:

Veveritza

| KKronstadt a răspuns:

Un Limax ar fi cel mai convenabil.

| Kely2820 a răspuns:

Crede-mă,majoritatea spun bichon doar pentru ca e mic si drăguț, daca iti iei un câine ia-ți un caine adevărat care te ajuta cu ceva un caine de paza te poate ajuta la paza, un caine de vânătoare te ajuta la vânătoare, cea mai mare prostie e să-ți cumperi un caine mic, drăguț si nefolositor doar pentru ca ceilalti au.

| AnoMg a răspuns:

Bichon...si pisica =) sunt animale foarte diferite merita sa iti din fiecare cate una rolling on the floor dar cu Bichon-ul e putin mai greu totusi...dar sunt jucausi, destepti, frumosi..eu as alege Bichon (am deja =} dar am si 2 pisici )

| rAc0132 a răspuns:

Iti recomand papagal, e usor de intretinus.Dar daca ar fi intre una dintre Bichon sau Pisica eu as alege Bichon Maltez si ca pisica, pisica Brithis

| Camelia89 a răspuns:

Bichon clar

| Danyela_Natalia_2000 a răspuns:

Bichon