| AvalohAlyn a întrebat:

Ce sa fac ca un perus singur sa nu se plictiseasca? Sa aiba o viata cat de cat frumoasa? Ce accesorii sa ii iau si ce sa fac?
Deci am 2 femele si mai vreau sa iau un mascul dar sa-l tin singur ca sa il imblanzesc macar putin.

Răspuns Câştigător
| Melymonade a răspuns:

Există un cerc pe care să se balanseze, îi poți pune bucățele le mere sau de morcov. Sunt batoane speciale cu semințe și miere pe care poți să le agăți pe colivie. Sunt și niște oglinzi speciale, cu care se vor amuza. Sper că te am ajutat happy

5 răspunsuri:
| T7uk a răspuns:

Acel cerc se mai numeste si leagan laughing si ii mai poti cumpara oginzi si os de sepie ca sa roada.

| fuzzer a răspuns:

Ii cumperi mancarea corespunzatoare, incearca sa-i iei si cateva jucarii, si o oglinda, exact, ar fi ceva minunat pentru el.Succes!

| yo547 a răspuns:

Sunt oglinzi speciale pentru asa ceva.

| radcasian a răspuns:

Pei poti sa ii iei de exemplu un cerc pe care sa stea sau poate un baton cu mancare de perusi pe care il poate rontai si nu se plictiseste sa culeaga hrana din recipient... sper ca te-am ajutat

| troublemakergirl a răspuns:

Pune-i o oglinda mica in colivie si o sa vezi ca o sa se pupe cu "ala" din oglinda si nu o sa se mai simta singur.