anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac cu motanelul meu ricardo? face pipi ca si cainii, isi ridica piciorul si rad vecinii de el sad eu il iubesc oricum

Răspuns Câştigător
| Leea1234 a răspuns:

Eh! asta-i culmea! lasa-l sa faca cum crede el! si veciniiiiii... n-au decat, era mai bine daca facea pipi in casa? daca el asa se simte bine, ce conteaza rautatea vecinilor! p. s. ricardo-imi place numele!

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pune-l sa faca pipi pe vecinirolling on the floor

| pisika a răspuns:

Ooohh...cat de sweeet!
pai.nu cred ca ai ce sa ii faci, spune-le vecinilor ca e si un bun paznic al casei si ca poate sa si muste ca un caine :->

| mioara a răspuns:

Lasa motanul in pace, nu te deranjeaza cu nimic nu ai tb de nimeni cui nu place sa nu se uite.

| bayatdolce a răspuns:

Cumparai un hidrant sau un copacel...sa aiba toate conditiile.

| Haydee a răspuns:

laughingce poti sa faci?
1.sa razi si tu de el.
2.sa il ascunzi.
3.sa nu iti bagi in seama vecini.
Imi pare rau alceva nu stiu ce ai putea face...sau il poti invata sa nu mai faca astabig grin

| julliano a răspuns:

Chiar m-ai amuzat cu intrebarea asta! rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

rolling on the floor Ce tare... nu`i nimic de rusinat, e ceva special... ceva ce alti motani nu stiu sa fac ...doar Ricardo stie :X laughing

| nicko a răspuns:

Nu-i baga in seama pe vecini nu au unde sa se uite in alta parte? si stii ce? sa fii mandra de el ca nu vezi in fiecare zi un motanel care face pipi ca un caine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tare vreau si e un motan ca al tau a si zi vecinilor ca musca http://www.tpu.ro/design/images/emoticons/24.gif