| georgianasiiulia a întrebat:

Ce sa fac daca CAINELE meu MANACA pui?

Răspuns Câştigător
| CoconutLover2017 a răspuns:

Nu prea cred că faptul că acesta mănâncă puii are legătură cu foamea ( deși poate avea doar în cazul în care îi e foarte foame ). Câinele este plictisit si probabil nu prea accepta ideea de a împărți spatiul lui cu alte animale. Dacă dorești să îl faci să tolereze puii trebuie să îi acorzi câteva minute din zi, timp de 3- 7 zile, depinzând de temperamentul acestuia, făcând urmatoarele lucruri. Dacă ai timp, poți să îl plimbi înainte astfel încât să obosească, pentru a avea mai puțin de muncă în cele ce urmează. 1 pune un gard temporar de plasa, sau separa câinele de pui astfel încât acesta să îi vada, să fie aproape de ei dar sa nu reușească să îi atingă 2 este normal ca acesta să prezinte un comportament agresiv la început, dar fii calma si severă și poate cu ajutorul unei zgărzi de forță tinel locului, nu trage lung de ci smucestel scurt si des până da semne să se oprească, dacă vezi că se uita la ei cu atenție, miscai urechile sau dai peste bot ( nu tare) pentru ai distrage atenția. Stați cu el până se pune jos si da semne ca e dezinteresat, eventual prindel de gât de sub ureche pentru al linisti. Dupa ce pare a fi dezinteresat laudatil si apoi fiți sigura ca nu se mai intersectează până la următoarea repetare a exercițiului care va fi următoarea zi. Repetați acest exercițiu zi de zi până simți că e mult mai calm. În ultima zi repetați exercițiul dar lasa-l pe câine acolo și nu te mai uita la el, dacă e calm si dezinteresat, ii poți lăsa în același spațiu pe el și pui. Dacă sesisezi că acesta are din când în când atentia îndreptata pre mult spre ei sustragerii atenția cu o lovitură ușoară peste bot

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Hraniti cainele, ca nu manca saracul destul, de aceea mananca puii!

| georgianasiiulia explică (pentru Violleta2022):

Sa o crezi tu ca nu ii dau mancare ii dau pana vomita ce mai vrei?

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Da-i putin ketchup, un vin bun si un glont in cap.winking laughing

| georgianasiiulia explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Daca nu ma ajuti nu mai comenta!

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru georgianasiiulia):

Da-i suficienta mancare, tine-ti puii si gainile in tarc, mergi cat mai des la alergat impreuna cu cainele, ceeaza-i o preocupare cainelui prin care sa adopte puii ca parteneri si nu ca potentiala hrana! sau... adopti prima varianta anterior amintita. greu cu dresajul pentru multi! :'(

| TheSeventhSin a răspuns:

Dai o alta alternativa.
Gen soia, carne din soia daca imi aduc aminte.
E foarte similara cu carnea.
Si nu, nu e carne.

| Anonim2003000 a răspuns:

Pai tinel de parte de pui.
Și ceartă-l de cate ore de uita la ei sau încearcă să-i mănânce. Eu așa am făcut

| emanuela2005 a răspuns:

Ingradeste locul puilor, sau hraneste cainele destul, astfel ca nu va mai simti nevoia sa manance pui.

| raducristian1 a răspuns:

Fa-i cu piper