Pai daca vrei cheama`ti cel/cea mai bun/a prieten/a si va jucati ceva. Daca vrei sa fii singura: te poti uita la filmulete amuzante, la comedii, la filme de groaza, la un film cu mai mule parti de ex: twilight, harry potter, Scream [horror], te poti juca pe calculator [sunt milioane de jocuri super], iti poti descarca poze pe telefon, intri pe mess si vorbesti cu prietenii, asculti muzica si mananci ceva, recapitulezi [pentru ca incepe scoala], te uiti la desene animate [depinde de varsta, daca esti mic/a te poti uita la programele tv actuale, daca esti mai mare gen 14-15-16 ani te uiti la desenele de demooolt, daca ai 17-18 nu ai chef de desene], uita`te la televizor, scoate`ti diferite programe de modificat video sau poze, fa curatenie in camera ta, uita`te la pozele de cand erai bebe, vorbesti la telefon cu prietenii/le. Sora mea le cam face pe toate cand ploua
Acum, daca esti mai mare, pur si simplu iessi cu prietenii la un bar si vorbiti sau uita`te la filme.
Succes
Citeste o revista cu bancuri,asculta muzica,invata sa gatesti,(crede-ma ca-ti da un sentiment de implinire sa vezi ca iese ceva bun din mana ta si ceilalti te vor aprecia),fa-ti poze si daca sti si cum aranjeaza-ti fotografiile cele mai reusite intr-un film scurt pe fond muzical,crede-ma ca toti prietenii tai vor dori sa aiba unul,ofera mici surprize celor din jur,nu scumpe,ceva semnificativ care sa le aduca zambetul pe buze si sa-i binedispuna,se poate ca si ei la randul lor sa-ti intoarca aceste lucruri intr-un mod cat mai placut,ce sa-ti mai spun? cred ca ai si tu o placere numai a ta personala de care te poti bucura fara sa te plictisesti,fa rebus,joaca remy,uitate la afv(american funniest videos)sau epic fail ambele pe Youtube,daca ai un animal joca-te cu el,hraneste-l,adapa-l,fa farse la telefon,suna-ti prietenii, sau altceva, daca esti mai temerara si nu te imbolnavesti usor poti iesi in ploaie pentru o scurta plimbarica de 5 minute,poti scrie intr-un jurnal(daca nu cumva ai deja un jurnal),poti desena caricaturi(daca iti place sa desenezi),poti visa cu ochii deschisi,poti trage un pui de somn,poti sa inti suni cel mai bun prieten/a si sa comentati fiecare ce este la televizor,poti face curatenie(daca iti place sa faci),poti sa te uiti la un film horror,la unul de animatie,la o comedie,la o drama,poti sa dansezi,sa canti,orice te poate bine-dispune pentru a alunga plictiseala cea lenesa, cam astea imi vin acum in minte, dar poate mai sunt si altele...eu ti-am dat doar cateva idei. Sper ca ti-am fost de folos! Funda?
Invita un prieten si sigur va avea el/ea niste idei. poate jucati niste jocuri sau stiu eu ce...
Pai ai putea sa iti inviti un prieten care sta mai aproape de tine si va gasiti de lucru jucati carti, monopoli, remi...
Sincer nu prea ai ce face.Eu intotdeauna chem un prieten la mine sau mai multi si avem ce face.Un joc de carti, remi etc.
Deniissel întreabă: