| Butterflybeautiful a întrebat:

Ce sa fac mi-a murit ieri un pestisor din acvariu crying iar astzi unu nu se misca nu nimica ce sa fac? crying

Răspuns Câştigător
| Floris83 a răspuns:

Bagă niște corent pe el, poate glumește cu tine, face pe mortul, ca să se bage și el în seamă, să-i dai mai multă atenție!
A doua soluție: gâdilă-l pe burtică, sau unde simte el mai bine, sub aripioară, dacă nu râde, nu nica, nu te apuca cu mâinile de păr, nu țipa(tare)!
3. Dă-i vreo două palme, și zi-i să termine cu glume de genu, că ești chiar speriată de-acum, și mânuța ta tremură pe butonașul 112!
4. În sfârșit, ori la tigaie cu el, ori supă! Asta e, și mie-mi pare rău...dar e roata vieții, se tot învârte!
5. Scuze repetate pentru glumă! cumpără-ți altul, nu te ataca doar pentru atâta, au și ei probleme boli, ca orice organism viu!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate e mort sau doarme big grin

| iKronstadt a răspuns:

Ori nu-i hrănești la timp, ori nu se oxigenează apa așa cum trebuie.

| ligiligi a răspuns:

Pai du-te cu el la veterinar.Cred ca s-a imbolnavit din ceva cauze: pentru ca i-ai pus prea multa mancare(nu a mancat-o pe toata si ea s-a dizolvat in acvariu), nu are suficient aer, poate are ceva boala sau acel soi de peste este foarte sensibil. Daca iti va muri sad incearca alt soi de peste precum unul cu ochii bulbucati(de acea am si eu) si nu mor prea rapid.Succes!

| Ioanadulcik a răspuns:

Poate au luat o boala du-te la veterinal si zi ce ai obesrvat le ai luna asta el o sa ati spuna ce auwinking

| alin503 a răspuns:

Au loat un microb sigur... sau au murit ei
toti pesti mor la randu lor

mie mi-a murit una ca avea pui si a sarit din acvariulaughing death

| lordxtpu a răspuns:

Cred ca erau pereche s-ar putea sa isi revina... daca nu incerca sa i mai iei un peste poate nu sta fara...