Daca tie iti place rasa si parintii tai sunt de acord de ce nu? Eu am o fetita Shih Tzu si chiar nu ocupa foarte mult timp.Si dupa parerea mea cateii sunt o companie excelenta.
Si ei sunt fericiti pot sa fi si tu http://bichon.webgarden.ro/menu/puii-cu-noi-proprietari
Eu am un Beagle si stau la apartament. Mie imi ocupa mult timp si ma epuizeaza, in schimb este o companie placuta. Dar se trezeste noaptea, vrea sa-l scot, nu mai adoarme si se joaca...etc.
Beagle-ul este animal de vânătoare şi roade tot ce vede(până la un an) şi este foarte energic prinde găini toate alea, nu e deloc indicat să-l ţii la apartament, o cunoştinţă mi-a spus că are Beagle şi st la bloc, îi roade de la papuci până la mături şi orice... şi aleargă pisicile le muşcă, ştiu că un bichon este foarte indicat pentru apartament...
In plus, catelul nu e o jucarie, e nevoie de mare responsabilitate Stiu asta din proprie experienta.
Da, sunt de acord cu tine :*
Cainele meu nu roade si nu alearga dupa animale
Asta pentru ca l-am certat, dar eu il scot de 3 ori pe zi afara, cate o ora
Faci foarte bine!
Da, dupa parerea mea poti sa iti iei. Eu mi-am cumparat Bichonita mea fara sa stie paintii deoarece tata nu prea agreaza animalele, dar dupa cateva zile dupa ce am adus-o acasa, ai mei s-au obisnuit cu ea. Acum, de curand, a murit. Eu plangeam in dormitor si tata, caruia nu ii placeau cainii, plangea in spatele casei . Te atasezi de ei foarte repede, si chiar sunt o companie placuta. Nu iti ocupa timpul. Ti-e mai mare dragul sa stai cu ei.Mai ales Bichoni sunt cateii ``jucarie ``. Iti poti cumpara unul
Ştiuu mama începe să prindă dragul de ei şi cred că o să-mi iau unul aaa şi îmi pare rău pentru jucăria ta ştiu cum e.
Un catel aduce multa bucurie... sfatul meu este sa iti ei unul. sunt foarte dragalasi..nu iti ia mult timp
Maria2894 întreabă: